Sosyal Medyada Fenomeni Şulemsi Kimdir? Şule Kayatürk Nerelidir? Şule Kayatürk Kaç Yaşındadır? Şulemsi Ne İş Yapıyor?

Yeni Haber Merkezi

Şule Kayatürk Kaç Yaşında? Sosyal medyada Şulemsi adıyla tanınan ünlü fenomen kaç yaşında? Cevap, Şulemsi 1989 yılında Ankara’da doğdu. 2023 itibariyle 34 yaşında. Şulemsi’nin doğum günü 25 Aralık.

Şulemsi aslen Ankaralıdır. 1989 yılında Ankara’da doğmuştur. Lise eğitimini Ankara’da tamamladıktan sonra Şule Kayatürk bir süre özel bir şirkette çalışmıştır. 2014 yılında Yasin Türk ile evlenmiştir.

Şulemsi’nin babasının ismi kamuoyuna açıklanmadı. Şulemsi, sosyal medyada babasıyla olan ilişkisini sık sık dile getiriyor. Babasının kendisi için çok önemli olduğunu ve onu çok sevdiğini belirtiyor.

Şulemsi, bir röportajında ​​babasıyla ilişkisini şöyle anlatıyor:

“Babam benim için çok önemli bir insan. Her zaman yanımda oldu ve beni destekledi. Onu çok seviyorum ve onunla gurur duyuyorum.”

Şule Kayatürk’ün babasının mesleği kamuoyuna açıklanmadı. Ancak Şulemsi, bir röportajında ​​babasının emekli olduğunu belirtti.

Şulemsi’nin boyu kaç?

Şulemsi’nin merak edilen ve merak edilen özelliklerinden biri de boyudur. Şulemsi’nin boyu 1.75 cm’dir.

Şulemsi Kaç Kilo?

Şulemsi bir zamanlar 100 kilonun üzerinde olmasına rağmen, önemli miktarda kilo vererek yaklaşık 54 kiloya düştü. Kilo verme hikayesini anlatan paylaşımlarıyla birçok insana ilham kaynağı oldu.

Şulemsi’nin burcu nedir?

Şule Kayatürk (Şulemsi) 25 Aralık 1989’da doğdu. Şulemsi Oğlak burcudur.

Şulemsi evli mi? Kiminle evli? Çocuğu var mı?

Şule Kayatürk’ün eşi Yasin KayatürkKocası Yasin ile 7 Yaş farkı olduğu biliniyor. Bu evlilik Kuzey Arel Onların da ismi Efe olan bir oğulları var.

Şulemsi’nin oğlunun adı nedir?

Şule Kayatürk’ün (Şulemsi) sevimli oğlunun adı Kuzey Arel.

Şulemsi’nin Ailesi Hakkında Bilgi;

Şulemsi’nin ailesi hakkında pek fazla bilgi kamuoyuyla paylaşılmadı. Şulemsi, ailesiyle olan ilişkisini sosyal medyada sık sık paylaşıyor. Ancak ailesinin isimleri, meslekleri ve özel hayatları hakkında pek fazla bilgi vermiyor.

Şulemsi’nin bir kız kardeşi olduğu biliniyor. Kız kardeşinin ismi kamuoyuna açıklanmadı. Şulemsi’nin annesinin ismi de kamuoyuna açıklanmadı.

Şulemsi, bir röportajında ​​ailesiyle ilişkisini şöyle anlattı:

“Ailem benim için çok önemli. Her zaman yanımda oldular ve beni desteklediler. Onları çok seviyorum ve onlara minnettarım.”

Şulemsi’nin ailesi de sosyal medya kariyerinde kendisine destek oluyor. Şulemsi, sosyal medya paylaşımlarında sık sık ailesiyle birlikte olduğu fotoğrafları paylaşıyor.

Şulemsi’nin ailesi onun için çok önemli. Şulemsi, ailesinin desteği olmadan bu noktaya gelemeyeceğini belirtiyor.

Şulemsi ve Dilan Polat, özellikle TikTok ve Instagram olmak üzere sosyal medya platformlarında aktif olarak paylaşım yapan iki internet fenomenidir. İkilinin sık sık birlikte paylaşımlarda bulunduğu ve yakın arkadaş oldukları bilinmektedir.

Şulemsi ve Dilan Polat ilk olarak 2022’de bir TikTok videosunda birlikte göründüler. Bu videoda bir alışveriş merkezinde birlikte alışveriş yaparken ve yemek yerken görüldüler. İkili bu videodan sonra birlikte birçok paylaşım yapmaya devam etti.

Şulemsi ve Dilan Polat, paylaşımlarında genellikle eğlenceli ve komik içerikler paylaşıyorlar. İkilinin bu paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi görüyor.

Şulemsi ile Dilan Polat’ın ilişkisi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak ikilinin yakın arkadaş olduğu ve sık sık birlikte vakit geçirdikleri biliniyor.

Dilan Polat, 2023 yılında kara para aklama suçlamasıyla tutuklandı. Şulemsi, tutuklanmasının ardından Dilan Polat’a destek paylaşımları yaptı. Şulemsi, paylaşımlarından birinde Dilan Polat’ın masum olduğunu ve en kısa sürede serbest bırakılacağına inandığını belirtti.

Şulemsi’nin Eşi Yasin Kayatürk Kimdir? Kürt mü?

Yasin Kayatürk’ün eşi Şule Kayatürk Sosyal medya fenomenleri arasında yer alan; ailesi ve özel hayatıyla ilgili paylaşımları sık sık paylaşan bir isim. Yasin Kayatürk‘nin Youtube’daki kanalı Yasince’dir. Eşi Şule Kayatürk Ayrılan Yasin Kayatürk Daha sonra karısıyla barıştı.

Eşiyle barışmak istediğini söylediği videoyu YouTube kanalından yayınladı. Yasin Kayatürk Aynı zamanda amatör şarkıcıdır.

Şulemsi’nin eşi Yasin Türk’ün nereli olduğuna dair kesin bir bilgi yoktur. Ancak bazı kaynaklar Yasin Türk’ün Ankaralı olduğunu belirtmektedir.

Yasin Türk’ün sosyal medya hesaplarında doğum yeri veya memleketi hakkında bir bilgi bulunmuyor. Bu nedenle Yasin Türk’ün nereli olduğu kesin olarak bilinmiyor.

Ancak Şulemsi’nin de Ankaralı olması ve çiftin evlendikten sonra Ankara’da yaşaması, Yasin Türk’ün de Ankaralı olma ihtimalini güçlendiriyor.

Şule Kayatürk ve eşi Yasin Kayatürk‘nin zaman içindeki değişimi görenleri şaşırttı.

Şulemsi Nasıl Zengin Oldu?

Shulemsi’nin servetinin kaynağının ne olduğu kesin olarak bilinmiyor. Ancak, aşağıdaki olasılıklar değerlendiriliyor:

Sosyal medya kariyeri: Şulemsi, özellikle TikTok ve Instagram olmak üzere sosyal medya platformlarında aktif olarak paylaşım yapan bir internet fenomenidir. Paylaşımlarında genellikle günlük hayatından kesitler, eşiyle ilişkisi ve kilo verme hikayesini paylaşmaktadır. Şulemsi’nin TikTok hesabında 2,2 milyon, Instagram hesabında ise 1,3 milyon takipçisi bulunmaktadır. Bu takipçi kitlesi sayesinde Şulemsi, reklam gelirleri ve sponsorluklardan önemli miktarda para kazanmaktadır.
Güzellik merkezi yönetimi: Şulemsi bir güzellik merkezi işletiyor. Bu güzellik merkezi plastik cerrahi, cilt bakımı, saç bakımı gibi çeşitli hizmetler sunuyor. Şulemsi’nin güzellik merkezinin aynı zamanda önemli miktarda gelir sağladığı tahmin ediliyor.
Diğer yatırımlar: Şulemsi ayrıca gayrimenkul ve finans gibi farklı alanlarda yatırımlar da yapıyor. Bu yatırımların da Şulemsi’nin servetine katkı sağladığı düşünülüyor.

Shulemsi servetinin kaynağı hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak yukarıdaki olasılıklardan bir veya birkaçının zenginleşmesine katkıda bulunduğu düşünülüyor.

Şulemsi’nin servetinin kaynağı kamuoyunda büyük merak konusu. Şulemsi’nin bu konudaki açıklaması bu merakı gidermeye yardımcı olacak.

Şulemsi’nin mal varlığı nedir?

Şulemsi’nin elinde ne kadar mal varlığı olduğu tam olarak bilinmiyor. Ancak çeşitli kaynaklarda farklı rakamlar veriliyor.

Özgür Demirtaş, yaptığı hesaplamada Şulemsi’nin mal varlığının 1 milyar 555 milyon TL olduğunu belirtti. Bu rakam, Şulemsi’nin sahibi olduğu söylenen 16 villa, 28 daire, bir helikopter, 173 iş yeri ve bir yatın toplam değerine dayanıyor.

16 villa 28 daire 1 helikopter 173 işyeri 1 küçük yat

Diğer kaynaklar Şulemsi’nin mal varlığının 500 milyon TL ile 1 milyar TL arasında olduğunu belirtiyor. Bu rakamlar Şulemsi’nin sosyal medya kariyerinden, güzellik merkezi yöneticiliğinden ve diğer yatırımlarından elde ettiği gelire dayanıyor.

Shulemsi, varlıklarının miktarı hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak, yukarıdaki rakamlar Shulemsi’nin çok zengin bir kişi olduğunu gösteriyor.

Şulemsi’nin mal varlığı kamuoyunda büyük merak konusu. Şulemsi’nin bu konudaki açıklaması bu merakın giderilmesine yardımcı olacak.

Şulemsi (Şule Kayatürk) Estetik Ameliyat mı Oldu?

Şule Kayatürk (Şulemsi) gözlerinin aşağı baktığını ve kendisini çok yorgun ve bitkin gösterdiğini belirtti. Bu ifadenin kendisini çok rahatsız ettiğini, makyajı sayesinde yüzündeki olumsuz etkiyi biraz olsun düzelttiğini belirtti. Saçlarını iki yandan ördüğünü ve bebek lastikleriyle gerdiğini belirten Şulemsi, yıllar geçtikçe baş ağrılarına alıştığını belirtti. Bu durumun kendisini gün içinde çok agresif hale getirdiğini, çok fazla baş ağrısı çektiğini, bir yere gitmek veya bir şey yapmak istemediğini, sadece fotoğraf çektirmek istediğini belirtti. Daha sonra bulduğu doktora gittiğini ve ameliyat için tarih belirlediklerini söyledi. Bu süreçte uyuyamadığını ve hiçbir ağrısının olmadığını belirtti. 10. günden sonra bandajlarının çıkarıldığını ve dikişlerinin alındığını belirten Şulemsi, gözünde 2 ay boyunca şişlik dönemi yaşadığını belirtti. Şulemsi, bu ameliyatı ilk yaptırdığında pişman olduğunu ancak daha sonra yaptırdığı için mutlu olduğunu söyledi. Şulemsi, ameliyatını İstanbul’da yaptırdı. Ameliyattan sonra gözlerinin yorgun görünmediğini, baş ağrısı çekmediğini ve saçlarının daha rahat olduğunu belirtti.

Şulemsi (Şule Kayatürk) ile Eşi Nasıl Tanıştı?

Şulemsi (Şule Kayatürk) ile eşi Yasin Kayatürk, 2015 yılında arkadaş ortamında tanışmışlar. İkili ilk görüşte birbirlerinden hoşlanmış ve kısa süre sonra sevgili olmuşlar.

Yasin Kayatürk, Şulemsi’nin sosyal medya paylaşımlarını takip ediyordu ve ona hayran kalmıştı. Arkadaşları aracılığıyla tanıştığı Şulemsi’ye çıkma teklifinde bulundu. Şulemsi de Yasin Kayatürk’ü sevdiği için teklifi kabul etti.

Şulemsi ve Yasin Kayatürk, 2017 yılında evlenmişti. Çiftin 2021 yılında bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Şulemsi ve Yasin Kayatürk evliliklerinde mutlu bir hayat yaşıyor. İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerine olan aşklarını sık sık dile getiriyor.

Şulemsi ile Yasin Kayatürk’ün tanışma hikayesi ise şöyle özetlenebilir:

2015 yılında bir arkadaş grubu aracılığıyla tanıştılar. İlk görüşte birbirlerinden hoşlandılar. Kısa sürede sevgili oldular. 2017 yılında evlendiler. 2021 yılında bir oğulları oldu.

Şulemsi Sosyal Medya Hesapları;

İnstagram

e-posta

twitter.com

Tiktok

Youtube

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*