Sevgiliyi Geri Getirme Duası ve Yolları (Etkili Mucizevi Dua)

Yeni Haber Merkezi

Sevgilinizi Geri Getirmenin Duaları ve Yolları; İnsanlar bazen ayrıldıkları veya terk ettikleri eşlerini veya sevgililerini geri getirmek isterler. Bu nedenle farklı yöntemlere başvururlar. Sevdiklerini geri getirmek isteyen kişilerin başvurabileceği yöntemlerden biri de duadır. Sevdiklerini geri getirmek isteyenler hangi duaların okunması gerektiğini merak ederler.

Aşağıdaki yazımızda sevdiğinizi geri getirmek için okunması gereken duaları bulacaksınız.

Sevgiliyi Geri Getirmek İçin Dua Denendi

Sevgiliyi geri getirme duası denendi ve birçok kişinin önerdiği duaları sizinle paylaşmaya çalışacağım. Burada Sevgiliyi Geri Getirmek İçin Dua Ayrıntıları yazımızda.

Ölen Sevilen Birini Geri Getirmek İçin Dua

Kaybettiğiniz sevgilinizin geri dönmesini istiyorsanız bu duayı okuyabilirsiniz. Duayı okumadan önce abdest alın ve sessiz bir odaya geçin. Daha sonra kıbleye dönün ve şu duayı okuyun.

Bismillahirrahmanirrahim.

Allah’ım, emrinle bize merhamet et ve varış yerimizi bütün önemli olanlara bildir. Allah’ım, Rabbin İbrahim ve Musa’ya, Rabbin İshak ve Yakup’a, Rabbin İsa’ya, Rabbin Cebrail’e, Mika’na, İsraf’a, Azrail’e, Tevrat’ın elçisine ve meleklere, koruyucu meleklerine ve en güzel şeylere erişmiş ve en güzel şeylere ulaşmış olan azgın düşmanlarına andolsun. Öyleyse Cebrail’e ve sana, kutsal Cebrail şehrinin gerçek sahipleri olan sana ve meleklere, en güzel şeylere erişmiş olan en merhametli olan sana güven. Allah’ım, Fatıma bint Ömer’e olan sevginle, Aişe bint Zehra’ya olan kalbinle, dünya mallarına sahip olma hakkınla ve en merhametli olan sana ve en merhametli olan sana, en güzel şeylere ulaşmış olan sana güven. Öyleyse Ya İsrafi’ye ve sana güven, en merhametli olan, en iyi şeylere erişmiş olan ve bize merhamet eden sen. Kalbindeki Fatıma bin Ömer sevgisi için, kocası ve hizmetçisi hakkıyla Aişe binti Zehra, yeni bir başlangıç ​​yapabilen ve başkalarına yardım etme gücüne sahip olan gerçek bir kral, sana mühlet veren Allah’a güven, ey Peygamber. Kalbindeki Fatıma bin Ömer sevgisi için, kocası ve hizmetçisi hakkıyla Aişe binti Zehra, Allah’ım, bize barış ve bereket ver ve bize Rahman ve Rahim olan Rabbinin lütfunu ver. Allah’ım, Allah’ım, Allah’ım.

Eski Sevgilinizi Geri Getirmek İçin Dua

Eğer eski eşiniz veya sevgilinizle tekrar bir araya gelmek istiyorsanız abdest alıp kıbleye yönelmeli ve içinizden şu duayı okumalısınız.

Bismillahirrahmanirrahim.

Ey Allah’ım, ya bütün şikâyetlerin yaratıcısı, ya bütün necvaların şahidi, ya bütün korunmanın bilgisi, ya bütün felaketlerin keşfedicisi, ya da Musa ve Muhammed ve Halil İbrahim’in arayıcısı, Allah’ın salatı ve selamı onun üzerine olsun, kudreti onun üzerine olsun ve kullarının hilelerine karşı çağrısı, lanetlenmişlerin korunması için değil, hakikatin keşfedilmesi için dua et, ancak En Rahman ve Rahim olan hariç. Ey alemlerin Rabbi, bize her şeyin lütfunu ver ve onlara barış ver. Ey Allah, ey Allah, ey Allah, ey alemlerin Yaratıcısı, ey her şeyin Koruyucusu, ya da lekeyi sürekli reddeden, ey Diri tutan, ey ölüleri bağışlayan, ya da bütün olan ruh için, kesintisiz, ilahi şefaat, Yüce ve Zorunlu olan Allah. Allah’tan başka ilah yoktur, bizi her türlü kötülükten koru. Bizi kötülüklerden koruyacak, bizi bağışlayacak ve bize geri kalan hayatımız için, ahiret için, yaşayanlar için, ölüler için, ölüler için ve Müslümanların çocukları için esenlik ve memnuniyet verecek kelime olarak. Ey alemlerin Rabbi, bize her şeyin lütfunu ver. Gerçekten, En Merhametli, Ey En Merhametli. Tek bir ağaçtan kendini alçalttığında ve her şeyi mükemmel yaptığında, ey alemlerin Rabbi. Ve gerçekten başarılı oldun, ey alemlerin Rabbi.

Kendisini Terk Eden Sevdiğiniz Birini Geri Getirmek İçin Dua

Bu duayı her sabah günde 3 kez okumalısınız ki sizi terk eden sevgiliniz geri dönsün. Duayı okumadan önce mutlaka abdest almalısınız. Belirtilen şartlar sağlandıktan sonra sizi terk eden sevgiliniz geri dönecektir.

Bismillahirrahmanirrahim.

“Ey Kadim veya Ebedî, ey Kadim veya Ebedî, ey Kararlı, ey Eşsiz, ey Muhammed. Allah’ın kulu eşsizdir, Allah en iyisidir, en iyisidir ve en iyisidir ve ancak o zaman efendimiz Muhammed’e ve ailesine huzur verecektir.”

Eski Sevgilinizin Tekrar Aşık Olmasını Sağlayacak Dua

Evliliğinizde veya aşk hayatınızda, eşiniz aniden size olan ilgisini kaybedebilir. Böyle bir durumla karşılaşan kişiler Allah’a sığınmalıdır. Unutmayalım ki Allah, zor durumda olan herkesin sesini duyar. Bunun için dua etmek gerekir. Eski sevgilinizi tekrar aşık edin Dileyenlerin abdest alıp şu duayı okumaları gerekir.

Bismillahirrahmanirrahim.

Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Hayyul-Kayyum, Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Eyyul-Hakim, Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Rahman er-Rahim, Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Vahidu’l-Ehad, Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Fardu’l-Verid, Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Raufu’r-Rahim, Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Aziz’ur-Rahim, Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Zahiru’l-Batın, Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Ehadu’s-Samad, Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Fettah el-Alim, Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Aziz el-Alim, Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Hannanu’l Mennanu Deyyan Allah, hiçbir ilah yoktur ancak Huva el-Haannanu’l Mennanu Deyyan Allah’tan başka ilah yoktur, ancak Huva’l-Kadir’il-Kadir Allah, Allah’tan başka ilah yoktur, ancak Huva’l-Rafi’ul-Alim Allah, Allah’tan başka ilah yoktur, ancak Huva’l-Rabbi’l-Azim Allah, Allah’tan başka ilah yoktur, ancak Huva’l-Melik el-Kuds Allah, Allah’tan başka ilah yoktur, ancak Huva’l-Hakk el-Mubin Allah, Allah’tan başka ilah yoktur, ancak Huva’l-Beys el-Varis Allah, Allah’tan başka ilah yoktur, ancak Huva’l-Esma’ul-Hüsna Huva’l-Hayyu lâ ilahe illallahu muhlisine lehu’d-diyn subhane birahmetike yâ erhame’r-rahimin. Ve hamd, âlemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur.

Birleşme Duası

Zor durumdaki insanlar Allah’a sığınır ve O’ndan yardım isterler. Sevdiklerine kavuşamayan insanlar da dua ederek Allah’tan yardım isteyebilirler. Bu duayı yürürken, pazarda, televizyon izlerken, her yerde yapabilirsiniz. Aşağıda eski sevgiliyi geri getirecek bir dua zikri bulunmaktadır.

“Ey Allah’ım – Ey Rahman – Ey Rahim – Ey Güçlü – Ey Kuvvetli.”

Sizden Nefret Eden Birinin Size Aşık Olmasını Sağlayacak Dua

Sizden nefret eden birinin size aşık olmasını ve sizinle yeniden bağ kurmasını istiyorsanız, aşağıdakileri yapabilir ve belirtilen duayı okuyabilirsiniz.

Önce bir bardak süte 2 yemek kaşığı toz şeker koyun. Sonra şekerli sütün üzerine “Ya Vedud” ve “Ya Habib” isimlerini 99 defa okuyun. Sütü Besmele çekerek bir seferde için. İçtikten sonra şu sözleri okuyun. “Allah’ım, sevgilimin bana olan karanlık nefretini, içtiğim şeker ve süt gibi tertemiz ve beyaz bir sevgiye dönüştür. Senin mukaddes isimlerin Vedud ve Habib hakkı için, sevgilimin kin ve nefretini, öfke ve kırgınlığını sevgi ve muhabbete dönüştür. Sevgilimin kalbini kalbime çevir ve ikimizin kalbini de süt gibi beyaz kıl. Amin!” Bu yöntemi 3 gün yaptıktan sonra, sizinle sizden nefret eden kişi arasındaki buzlar eriyecektir.

Ayrılanları Geri Getirecek Bir Dua

1 su bardağı su ve 1 tatlı kaşığı un hazırlanır. Bu duayı kesinlikle çok sessiz bir ortamda okumalısınız, bu yüzden bu duayı okumak için en iyi zaman gece herkes uyuduktan sonradır. Önce abdest alın ve besmele çekin, ardından hazırladığınız un ve suyun üzerine Nisa Suresi’nin 19. ayetini açık, net ve düzgün bir şekilde okuyun. Okuduğunuz duanın açık ve net bir şekilde okunması çok önemlidir.

Nisa Suresi’nin 19. ayetini okuduktan sonra, yere bağdaş kurarak oturun. Bir dizinize su, diğer dizinize un koyun. Ellerinizi göğe kaldırın, Bismillah deyin ve gözleriniz kapalıyken 7 kez Euzu Billahi Mineşşeyranirracim Bismillahirrahmanirrahim deyin. Bunu söylerken, eski sevgilinizle geçirdiğiniz güzel zamanları düşünün.

Bu süre zarfında sadece iyi ve mutlu zamanları düşünmek gerekir; tartışma, huzursuzluk veya gerginlik gibi anları düşünmemek çok önemlidir. Bu işlemler tamamlandıktan sonra, “Tanrım, sana en çok önemsediğin nimetler olan un ve suyla geldim. Bu nimetlerin hatırı ve bolluğu için bana merhamet et. Sana eski sevgilim bana geri dönsün diye geldim. Sana uzattığım elimi geri çevirme” sözleri su ve un üzerine okunur.

Okuma bittikten sonra un ve su karıştırılır. Karıştırıldıktan sonra Nisa Suresi 19. ayeti 7 defa okunur. Okuma bittikten sonra unla karıştırılan su içilir. Burada önemli olan suyun bir anda içilmemesi, 3 yudumda içilmesine dikkat edilmesidir. Bu işlem 7 gün içinde en fazla bir kez daha yapılmalıdır.

Kendisini Terk Eden Bir Sevilen Kişi İçin Dua

Abdest alınır, Besmele çekilir ve namaza başlanır. El-Müteali ismi ve Meryem suresinin 96. ayeti okunur. El-Müteali ismi, yaratıkların sıfatlarından uzak, bu sıfatların hiçbirine sahip olmaktan münezzeh, her türlü tasavvur ve kıyastan uzak, her türlü kusurdan uzak olan demektir. Sonra El-Cami ismi ve Rum suresinin 21. ayeti okunur. Son olarak El-Mucib ismi ve Nisa suresinin 132. ayeti okunur. Sevgilinizi kesinlikle geri getirecek dua ve Geri dönüş için en etkili dua diyebiliriz.

Eski Sevgilinizle Yeniden Birleşmek İçin Dua

Allah’ın 99 ismi ve Esmaül Hüsna’yı 10 gün boyunca günde 3 defa okumak gerekir.

Sevgiliyi Geri Getirmek İçin Dua Etmek Günah mıdır?

Birçok insan sevgiliyi geri getirmek için dua “Günah mıdır?” diye soruyor. Dinimizde namaz kılmak kesinlikle günah değildir. Sevgiliyi geri getirmek için dua günah değildir. Sevgiliyi geri getirmek için dua yapabilirsiniz.

Bu yazımda sizlere Sevgiliyi Geri Getirme Duası ve Sevgiliyi Geri Getirme Duası ve Yolları hakkında bilgi vermeye çalıştım.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*