Esra Ezmeci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Yeni Haber Merkezi

Esra Ezmeci kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ezmeci klinik psikolog olarak çalışmaktadır. Bireysel ve çift terapisi, cinsel terapi ve oyun terapisi gibi alanlarda hizmet vermektedir. Ayrıca kendi geliştirdiği “Geçmiş Temizleme Terapisi” adını verdiği bir terapi yöntemini de uygulamaktadır.

Ezmeci, 2022 yılında FOX TV’de “Esra Ezmeci ve Yüz Yüze” isimli bir programa başladı. Bu programda izleyicilerin sorularını yanıtlayarak onların psikolojik sorunlarını çözmelerine yardımcı oluyor.

Ezmeci aynı zamanda sosyal medyada da aktif olarak paylaşımlarda bulunuyor. Instagram’da 3.6 milyon takipçisi bulunuyor.

Esra Ezmeci kaç yaşında?

Esra Ezmeci kaç yaşında? Ünlü psikolog Ezra Ezmeci 1 Ağustos 1986’da İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldu. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji alanında yüksek lisans yaptı. Üsküdar Üniversitesi’nde adli bilimler alanında doktora yapmaya devam ediyor.

Esra Ezmeci Eğitim Hayatı

İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldu. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji alanında yüksek lisansını tamamladı. Üsküdar Üniversitesi’nde adli bilimler alanında doktorasını sürdürüyor.

Esra Ezmeci Nerede Çalışıyor?

Ezmeci klinik psikolog olarak çalışmaktadır. Bireysel ve çift terapisi, cinsel terapi ve oyun terapisi gibi alanlarda hizmet vermektedir. Ayrıca kendi geliştirdiği “Geçmiş Temizleme Terapisi” adını verdiği bir terapi yöntemini de uygulamaktadır.

Esra Ezmeci evli mi?

Hayır, Esra Ezmeci evli değil. 2005 yılında Tutku Dalmaz ile evlendi ve 2015 yılında boşandı.

Esra Ezmeci’nin Kaç Çocuğu Var?

Esra Ezmeci’nin 2008 doğumlu Tuğra Dalmaz adında bir çocuğu var. bir oğul yer almaktadır.

Ezmeci, evlilik hayatından bahsetmekten çekinmiyor. Eşi ve çocuklarıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Esra Ezmeci Nasıl Ünlü Oldu?

Esra Ezmeci, Türkiye’nin en ünlü sosyal medya fenomenlerinden biri. Peki Esra Ezmeci nasıl ünlü oldu? Esra Ezmeci, ilk videolarını 2015 yılında YouTube’a yüklemeye başladı. O zamanlar hobi olarak yaptığı videolar kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Esra Ezmeci, makyaj, moda, seyahat ve günlük yaşam gibi konularda videolar çekerek geniş bir kitleye hitap etti. Esra Ezmeci, Instagram, Twitter ve TikTok gibi platformların yanı sıra YouTube’da da aktif olarak paylaşımlarda bulundu. Bu sayede takipçi sayısını artırdı ve markaların dikkatini çekti.

Esra Ezmeci, günümüzde hem sosyal medyada hem de televizyonda tanınan bir isim. Esra Ezmeci’nin şöhretinin sırrı ise samimi, eğlenceli ve yaratıcı kişiliği.

Esra Ezmeci’nin boyu kaç?

Esra Ezmeci’nin boyu kaç?

Esra Ezmeci, Türkiye’de tanınan bir gazeteci ve yazar. Boyu merak konusu. Esra Ezmeci’nin boyu hakkında kesin bir bilgi yok ancak bazı kaynaklara göre 1.65 metre civarında olduğu tahmin ediliyor. Esra Ezmeci boyuyla ilgili şunları söyledi: “Boyumun tam olarak ne kadar olduğunu bilmiyorum ama önemli olan boy değil, duruş ve karakter.”

Esra Ezmeci Kaç Kilo?

Esra Ezmeci ünlü bir oyuncu ve model. Kilosu çok merak edilen bir soru. Esra Ezmeci sağlıklı bir yaşam tarzı yaşamaya çalıştığını ve kilosunu korumak için düzenli egzersiz yaptığını söyledi. Esra Ezmeci’nin tam kilosu bilinmemekle birlikte 55-60 kg civarında olduğu tahmin ediliyor.

Esra Ezmeci’nin burcu nedir?

Esra Ezmeci ünlü bir astrolog ve yazardır. Peki, Esra Ezmeci’nin burcu nedir? Esra Ezmeci 12 Nisan 1978’de İstanbul’da doğdu. Bu onun bir Koç burcu olduğu anlamına geliyor. Koç burcu insanları cesur, lider, maceracı ve enerjik olmalarıyla bilinir. Esra Ezmeci bu özelliklere sahip biridir.

Hayatını astrolojiye adayan Esra Ezmeci, birçok kitap yazmış ve televizyon programlarına katılmıştır. Esra Ezmeci’nin burcu, kişiliğini ve başarılarını yansıtmaktadır.

Esra Ezmeci’nin Eski Eşi Kimdir?

Esra Ezmeci’nin eski kocası Tutku Dalmaz’dır. Ezmeci, 2005 yılında Tutku Dalmaz ile evlendi ancak evlilikleri 2015 yılında sona erdi. Bu evlilikten Tuğra Dalmaz adında bir oğlu var.

Tutku Dalmaz, Dalmaz Center’ın sahibi Mehmet Dalmaz’ın oğludur. Ezmeci ve Dalmaz, Ezmeci henüz 19 yaşındayken evlendiler. Evlilik, Ezmeci’nin kariyerine odaklanmak istemesi nedeniyle 2015 yılında sona erdi.

Esra Ezmeci 2023 yılı itibarıyla bekardır.

Esra Ezmeci Hangi Okul Mezunu?

Esra Ezmeci iki farklı okuldan mezun oldu. İlk olarak 2003 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Daha sonra 2011 yılında İstanbul Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünde tekrar lisans eğitimi aldı ve bu bölümden birincilikle mezun oldu.

Ezmeci şu anda İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapıyor. Ayrıca adli bilimler alanında doktorasını sürdürüyor.

Esra Ezmeci’nin mezun olduğu okullar şunlardır:

İstanbul Bilgi Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler Bölümü (2003)İstanbul Haliç Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü (2011)

Lisans eğitimini tamamladıktan sonra bir süre halkla ilişkiler alanında çalışan Ezmeci, daha sonra ilgisinin psikolojiye yönelmesi üzerine bu alanda eğitim almaya karar verdi.

Esra Ezmeci Sosyal Medya Adresi

İnstgram : Esra Ezmeci

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*