Köfn Kimdir? Grup Üyeleri Kimlerden Oluşuyor?

Yeni Haber Merkezi

Köfn kimdir? Grubun üyeleri kimlerdir? Köfn Group, Salman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından 2018 yılında kurulan elektro-pop müzik dünyasının gruplarından biridir. Kendine ait şarkıları ve cover çalışmaları bulunan bir müzik grubudur.

Köfn’ün gerçek adı nedir? ? Köfn Group’un gitaristi, vokalisti ve söz yazarı Salman Tin’dir. Canlı performans, prodüktör ve aranjör Bilge Kağan Etil’dir. “Only I understand”, “Güne Etdüm”, “El”, “Stone in the deserts of your heart”, “Ben seni aramacam”, “Royalty”, “Olan Olen”, “Kalbimde”, “Gitsin” gibi şarkıları vardır.

Köfn Grubu Üyeleri Kaç Yaşında?

Salman Tin’in doğum tarihi 30 Haziran 1992, Bilge Kağan Etil’in doğum tarihi ise 1989’dur.

Köfn Genişlemesi

Köfn kelimesi sepet anlamına gelir.

Takım Kofn

Bilge Kağan Etil ve Salman Tin’den oluşuyor.

Kofn Nerede Yaşıyor?

Grup İstanbul’da yaşıyor.

Köfn Ne Zaman Kuruldu?

Salman Tin, 2017 yılında Bilge Kağan Etil ile yollarını kesiştirdi ve ardından ikili başarılı çalışmalarını bir grup olarak sürdürmeye karar verdi. Ve 2018 yılında “KÖFN” grubunu kurmaya karar verdiler.

Salman Tin kimdir?

30 Haziran 1992’de doğan Salman Tin, çocukluğunu Adana’da geçirdi ve üniversite eğitimi için Adana’dan ayrıldı. Eğitimini Sakarya Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra Çevre Mühendisliği okuyan Salman Tin, 2017 yılında grup üyesi olarak Bilge Kağan Etil ile tanışarak Köfn grubunu kurdu.

İkili 2018 yılında Köfn grubunu kurdu.

Bilge Kağan Etil Kimdir?

Bilge Kağan Etil, 1989 yılında Konya’da doğdu. Eğitim yıllarında müzik okumaya karar verdi. Doğan Sarıcı ile Müzik Teorisi ve Piyano eğitimi aldıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde eğitimine devam etti.

Son dönemde profesyonel davulcu olarak çeşitli sahne çalışmalarında yer alan Bilge Kağan, Serkan Özyılmaz ile caz piyano dersleri ve Dave Allen ile caz teori dersleri alırken, piyano ve müzik becerilerini de geliştirdi. Bu çalışmaların kendisine göre olmadığına karar vererek müzik öğretmenliği mesleğini bırakıp, bir yıl sonra, 2012 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müzik Teknolojileri Bölümü’ne girdi.

2018 yılında Salman Tin ile birlikte “KÖFN” grubunu kuran Bilge Kağan Etil, grupta canlı performans sanatçısı, prodüktör ve aranjör olarak görev alıyor.

Köfn Ne Demektir?

Köfn, Türkçede “sepet” anlamına gelen bir kelimedir.

Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/kofnmusic/

Twitter hesabı:

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*