Benlerden Doğal Yolla Kurtulma, Benlerden Kurtulmak Mümkün Mü?

Yeni Haber Merkezi

Benlerden Doğal Yollarla Kurtulmak, Benlerden Kurtulmak Mümkün Mü? Sağlıklı ve normal ciltte hücreler cildin yüzeyinde eşit olarak dağılmıştır. Ancak bazen bu hücrelerin doğal yapısı bozulduğunda bir noktada toplanırlar ve bu noktalar koyu lekelere dönüşür. Ciltteki benleri yok etmek için doğal yöntemler mevcuttur. Bu yöntemleri sizin için yazdık.

Benlerden Nasıl Kurtulunur?

Eğer benlerden kurtulmak istiyorsanız doğal yöntemler tercih edilmelidir. Benleri tamamen yok edecek bir krem ​​veya ürün yoktur.Günümüzde ben tedavisinde en iyi yöntem radyofrekanstır.

Ciltteki Benler Nasıl Yok Edilir?

Bir ben çıkarılabilir mi? Yüzümüzdeki benleri nasıl çıkarırız? Benlerden kurtulmak için doğal çözümleri aşağıda derledik.

İncir Kökü Benleri Yok Eder Mi?

İncir kökü etkili bir doğal çözümdür. Benleri yok etmek için en sık kullanılan doğal çözümlerden biridir. İncir kökünü çıkarın ve ben ve çevresine masaj yapın. Bunu günde 3 kez uygulamak yeterli olacaktır.

Turp Benleri Yok Eder Mi?

Turp, benleri yok etmek için en etkili doğal çözümlerden biridir. Turpu rendeleyin veya ezerek macun haline getirin. Benin üzerine uygulayın ve kurumasını bekleyin. Ben kaybolana kadar günde birkaç kez düzenli olarak uygulamaya devam edin.

Sarımsak Benleri Yok Eder Mi?

Bir diş sarımsağı ezin ve macun haline getirin. Sarımsağı bir pamuğa koyun ve benin üzerine yapıştırın. Pamuğu bir gece boyunca benin üzerinde bırakın. Sarımsak tedavisini 3 hafta boyunca günde birkaç kez uygulayın. Sürekli ve düzenli kullanımla daha hızlı sonuçlar elde edilebilir. Benin üzerinde kabuk oluşursa, onu çıkarmaya çalışmayın, leke bırakabilir.

Çilek Benleri Yok Eder Mi?

Çileği dilimler halinde kesin ve ben yüzeyine yerleştirin. Ben kaybolana kadar çilek tedavisini uygulayın.

Ananas Benleri Yok Eder Mi?

Küçük bir ananas dilimini 5 dakika boyunca masaj yaparak köstebeğe uygulayın. Ananastaki yüksek sitrik asit miktarı köstebeğin renginin açılmasına yardımcı olur. Birkaç hafta boyunca günde bir kez köstebeği çıkarmak için ananas uygulayın. Ananas suyu köstebeğin yapısını zayıflatır ve kaybolana kadar silinmesine yardımcı olur.

Bal Benleri Yok Eder Mi?

Balın birçok hastalığın tedavisinde kullanıldığı gibi ben tedavisinde de çok faydalı bir ilaç olduğunu biliyor muydunuz? Benin üzerine bal sürün ve üzerini bir bandajla kapattıktan sonra 1 saat bekleyin. Günde birkaç kez uygulayın. Bal tedavisi bir hafta içinde olumlu sonuçlar verecektir. Çoğu insan benleri umursamaz. Ancak, garip bir renge ve şekle sahip herhangi bir ben için bir doktora görünmek daha faydalı olacaktır.

Greyfurt Suyu Benleri Yok Eder Mi?

Bir greyfurtu soyun ve suyunu sıkın. Greyfurt suyunu birkaç hafta boyunca günde birkaç kez köstebeğin üzerine masaj yaparak uygulayın. Greyfurt, köstebekleri tedavi etmek için çok etkili bir doğal çaredir ve kısa sürede köstebeğinizden kurtulmanıza yardımcı olur. Greyfurt suyuna ek olarak, greyfurt çekirdekleri de köstebek tedavisinde kullanılabilir.

İyot Kullanımı Benleri Yok Eder Mi?

İyot, benlerin daha fazla yayılmasını önleyen etkili bir doğal çözümdür. Benin üzerine bir damla iyot dökün ve kurumasını bekleyin. İyot tedavisini her gün, günde iki kez uygulayın. Tahrişten korumak için ben üzerine ve etrafına vazelin sürmeyi unutmayın. İyotu yemektense üzerine uygulamak daha iyi bir tedavidir. İyot tedavisi sırasında yanma hissi yaşarsanız iyot kullanımını bırakın.

Elma Sirkesi Benleri Yok Eder Mi?

Elma sirkesi, benleri yok etmek için en etkili ve uygun fiyatlı doğal çözümlerden biridir. Elma sirkesini cildinize uygulamadan önce cildinizi temizleyin ve kurulayın. Cilt tahrişini önlemek için öncelikle benin üzerine ve çevresine ince bir tabaka uygulayın. Bir parça pamuğa birkaç damla elma sirkesi dökün. Bir bandajla bene uygulayın. Hassas ciltler için elma sirkesini biraz suyla seyreltebilirsiniz. Bu şekilde tahriş olasılığını ortadan kaldırabilirsiniz. Gece yatmadan önce uygulayın ve bir saat sonra pamuğu çıkarın. Ben kaybolmaya başlayana kadar her gece elma sirkesi uygulayın. Benin üzerinde kabuk oluşursa onu çıkarmaya çalışmayın, zamanla kendiliğinden düşmesini bekleyin. Bu şekilde yara izi oluşumu önlenmiş olur. Elma sirkesi, cildin altındaki pigmentlerin renginin açılmasına yardımcı olur.

Kaju Fıstığı ile Benleri Yok Edin

10-15 kaju fıstığını suya koyun ve bir gece bekletin. Ertesi gün sudan çıkarın ve ezerek macun haline getirin. Ben kaybolana kadar kaju fıstığı ezmesini düzenli olarak kullanmaya devam edin. Haftada birkaç kez uygulamanız yeterli olacaktır.

Cilt Benlerinden Nasıl Kurtulunur?

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*