Baby Shower Partisinde Ne Hediye Alınır?

Yeni Haber Merkezi

Bebek Duş Partisinde Hangi Hediyeler Alınır? Köklü bir geçmişe sahip Amerikan kültürüne ait baby shower partisi ülkemizde de son yıllarda yapılmaya başlandı. Peki baby shower partisinde hangi hediye alınmalı? Baby shower partisinde anneye hangi hediye alınmalı? Merak ettiğiniz soruları sizler için yazımızda derledik, gelin birlikte inceleyelim.

Bebek Duşunda Anneye Ne Hediye Alınır?

Yelek veya hırka takımları. Kanguru. Hastane taburcu takımları. Hastanede giyilebilecek rahat gecelikler. Portbebe. Çanta takımı. Emzirme örtüsü. Sallanan sandalye. Bebek kamerası. Bebek bakım kitapları. Anı defteri. Özel mücevherler ve kolyeler. Hediye kartları. Battaniye.

Bebek Duşu Partisi İçin Ne Hediye Alınır?

Bebek Bezi Pastası. Bebek Albümü. Bebek Bezi Bebekler. Şık Önlükler. Bebek Giysileri. Kapı Süsleri. Bebek Battaniyesi. Bebek El ve Ayak İzi Kalıbı. Bebek Banyosu. Renkli Patikler. Emzik ve Biberon Seti. Bebek Taşıma Çantası. Temassız Termometre. Biberon Isıtıcısı. Akıllı Bebek Kamerası. Beşik Aksesuarları. Bebek Arabası. Bebek Oto Koltuğu. Bebek Telsizi. Termometre, İlaç Kutusu, Bebek İlaçlarını Koymak İçin Kutu veya Çanta. Bebek Mobilyaları. Beşik, emzirme sandalyesi, alt değiştirme istasyonu vb. Kremler, pudralar, şampuan ve bakım ürünleri sepeti, yüksek sandalye, bebek bakımı ve beslenmesi ile ilgili kitaplar, bebeğin malzemelerini koyabileceğiniz büyük çanta, fotoğraf çerçevesi, banyo malzemeleri, bebek odası için oyuncaklar ve aksesuarlar, bebek mobilleri, gece lambaları, bebek duşları için hediye sepetleri, sallanan sandalyeler, el yapımı kıyafetler, çocuk odası için özel tasarımlar, park yatağı, oyun matı, taşınabilir alt değiştirme matı, bebek arabası ve bebek arabası aksesuarları, bebek taşıyıcısı, banyo aksesuarları, bebeği korumaya yönelik aksesuarlar ve ürünler.

Baby shower hediyesi olarak ne alınır başlığı altında topladığımız hediyeler, anne adayının moralini yükseltmesine ve özgüven kazanmasına yardımcı olacaktır. Başka bir yazımızda ise; Bebek duşu nedir? Nasıl yapılır? inceleyip okuyabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*