Uzaktan Seven Erkek Nasıl Davranır? Seven Erkek Nasıl Bakar?

Yeni Haber Merkezi

Uzaktan Seven Bir Erkek Nasıl Davranır? Uzaktan Seven Bir Erkek Nasıl Görünür? Uzaktan seven bir erkeğin sizi sevdiğini nasıl anlarsınız? Eğer erkek sizi gerçekten seviyorsa yapmış olduğu bazı davranışlar vardır. Bu konuda öncelikle onun bir sevgili mi yoksa bir saplantı mı olduğunu anlamak gerekir ve tabi ki sevdiğini gösteremeyen bir erkeğin davranışlarını da anlamak gerekir.

Uzaktan seven bir adam her zaman söylediklerini ciddiye alır, düşüncelerinize değer verir ve son kararını vermeden önce söylediğiniz her şeyi dikkate alır. Genel olarak, sizi seven bir adam düşüncelerinize saygı duyar ve sizi sahip olduğunuz her şeyle sever.

Uzaktan Seven Erkek Nasıl Davranır?

Sizi olduğunuz gibi ve görünüşünüzle severler ve yaptıklarınızdan dolayı sizi yargılamazlar veya kıyafetleriniz, kilonuz veya geçmiş aşklarınız hakkında konuşarak sizi utandırmaya çalışmazlar. Müzik, film veya video oyunları zevkinizle dalga geçmezler. Sizi her durumda eşit olarak görürler ve özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışmazlar. Hafta sonlarınızı kiminle geçirdiğiniz veya kiminle geçirmenize izin verdiğiniz hakkında konuşmazlar.
Erkekler sevdiklerini özlediklerinde nasıl davranırlar? Erkekler sizi özlediğinde, sizi görmek, sesinizi duymak ve sizinle konuşmak isterler, tıpkı sizi seven herkes gibi. Bu gelişen duygu her insanın başına gelecek bir şeydir.
Uzaktan seven erkek nasıl davranır? Soruyu soran kişiler genellikle uzun mesafeli bir ilişkide olduklarında ilişkilerinin yavaşladığını fark edebilirler. Böyle bir durumda, erkeği gözlemlemek ve size olan ilgisinde gerçekten bir azalma olup olmadığına bakmak gerekir. Uzaktan seven, küçük ayrıntıları bile hatırlamakta zorluk çekmeyen, konuştuğunuzda sizi her zaman dikkatlice dinleyen, saygı gösteren ve sizi görmezden gelmeyen bir erkek.

Sevdiği Kişiye Açılamayan Bir Erkek Nasıl Davranmalı?

Çoğu erkek güzel bir kadına aşık olduğunda ve ondan hoşlandığında bazı işaretler gösterir. Bu işaretleri gözlemleyerek, ona açılamayan bir erkeğe karşı ilk adımı atabilirsiniz. Açılmayan bir erkek nasıl davranır? Bazı erkekler karşı tarafa açılamadığında, iki zıt davranış gelişebilir veya daha kaygılı davranışlar sergileyebilirler veya tam tersine çok rahat davranabilirler. İki farklı davranış yapılabilecek şeyler arasındadır, duygular karşılıklıysa, insanlar karşı tarafın bir adım atmasını ve açılmasını beklerler.

Kızların en çok sinir olduğu davranışlardan biri sürekli bakan ama açılmayan, gelip konuşmayan erkek tipidir. Erkeğin açılması durumu her iki taraf için de acı vericidir, çünkü kesinlik olmayan bir durumda kişi duygularının karşılık bulmayabileceğini düşünerek geri çekilir. Kızlar çoğu zaman önce erkeğin açılmasını bekler ve ilk adımı onun atmasını isterler.

Aşkını Gizleyen Bir Erkeği Nasıl Anlarsınız?

Her zaman seninle konuşmak isterler, Sana bakmaktan kaçınmaya çalışırlar, Genellikle seninle aynı ortamda bulunmak ve seninle konuşmak isterler. Seni diğerlerinden daha fazla değerlendirirler, Sözleriyle seni etkilemeye çalışırlar. Seni överler. Ne olursa olsun sana ve seçimlerine saygı duyarlar. Ne olursa olsun dürüst davranırlar. Seni ve senin için önemli olan şeyleri asla unutmazlar. Daha iyi bir insan olmak isterler. Senin için savaşırlar.

Bir Erkek Sevdiğini Söyleyemediğinde Nasıl Davranır?

Aynı ortamda olmaya çalışır. Bazen aşık bir adam sevdiği kişiye bakarken düşüncelere dalar. Seni seven bir adam gerçekten seni düşünür. Seni daha çok düşündüğünü göstererek seni daha çok etkilemek ister. Sürekli etrafındaysa ve söylediğin her şeye olumlu karşılık veriyorsa. Erkekler etkilemeyi sever. Aslında, her şeyden çok etkilemeyi severler. Klasik “Gözlerini beğeniyorum” ifadesi onu ele verecek bir ifadedir. İçgüdüsel olarak seni korumak ister.

Konuşmadan Bir Erkeği Anlama İpuçları Nelerdir?

Erkekler genellikle duygularını dış dünyaya göstermemeye çalışırlar, ancak hareketlerine ve vücut dillerine dikkat ederek ne düşündüklerini kolayca anlayabilirsiniz. Bazen erkekler hayatları hakkında fazla bilgi vermek istemezler, ancak erkeğe daha dikkatli bakarsanız, dudaklarından size çok şey anlattığını anlayabilirsiniz.

Dudaklarını ısırması, size bir şey söylemekten kaçındığında yapılabilir. Bunu yaparak ağzını kapalı tutacağını ve dilinin ucundaki kelimelerin dışarı çıkmasını engelleyeceğini düşünür. Aşk ve sevgi gibi duyguların yoğun olduğu durumlarda, doğru kelimeleri kullanmak için zamana ihtiyacı olabilir.

Dudaklarını yalarsa, bu hareket erotik görünse bile, kişinin içinde kötülük olduğunu gösterir. Bir şeyi açıkladıktan hemen sonra dudaklarını yalarsa, yalan söylediğini düşünebilirsiniz. Bu hareketi yaparak, işlediği suçu vurgulayan kelimeleri kullanmamayı düşünmektedir.

“Kişinin size neden doğru sevgiyi göstermediğine dair algınızı, ihtiyaçlarınızı daha iyi iletmeyi nasıl öğrenebileceğinizi merak ederek değiştirin. Çatışma çıktığında, ‘En çok nasıl sevildiğinizi hissediyorsunuz?’ diye sormanın ve dinlemeye hazır olmanın zamanıdır,” diyor lisanslı psikolog Jennifer Rhodes Elite Daily’ye.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*