Ahmet Nur Çebi Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yeni Haber Merkezi

Ahmet Nur Çebi kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ahmet Nur Çebi, aile şirketinde çalışmaya başladıktan kısa bir süre sonra önemli görevler üstlendi. 1986 yılında Kaptan Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. 1997 yılında Kaptan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevine getirildi.

Ahmet Nur Çebi Türkiye’nin önde gelen sanayicilerinden biridir. Kaptan Demir Çelik, Çebi Denizcilik, Nur Gemicilik, Çebi Enerji ve Martaş Liman Tesisleri gibi şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

Ahmet Nur Çebi kaç yaşında?

Ahmet Nur Çebi, 29 Ekim 1959’da Trabzon’da doğdu. Lise öğrenimini TED Karabük Koleji’nde tamamladıktan sonra, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra aile şirketinde çalışmaya başladı. Kaptan Demir Çelik, Çebi Denizcilik, Nur Gemicilik, Çebi Enerji ve Martaş Liman Tesisleri şirketlerinin yönetim kurulu başkanıdır. Ayrıca Kaptan Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Ahmet Nur Çebi ne zaman Beşiktaş’ın başkanı oldu?

Ahmet Nur Çebi Ne Zaman Beşiktaş’ın Başkanı Oldu? Ahmet Nur Çebi, 2012 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün ikinci başkanı seçildi. Ahmet Nur Çebi’nin başkan seçilmesiyle 2019 yılında Beşiktaş’ın 32. başkanı oldu.

Ahmet Nur Çebi evli mi?

Ahmet Nur Çebi, Berna Çebi ile evlidir. Ahmet Nur Çebi üç çocuk babasıdır.

Ahmet Nur Çebi Spor Hayatı

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın uzun yıllardır taraftarı olarak biliniyor. 2012 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkan yardımcılığına seçildi. 2019 yılında Beşiktaş’ın 32. başkanı oldu.

Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki Beşiktaş, 2021-2022 sezonunda Süper Lig şampiyonluğunu ve Türkiye Kupası şampiyonluğunu kazandı.

Ahmet Nur Çebi’nin Eşi Berna Çebi Kimdir?

Berna Çebi, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin eşidir. 1965 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu.

1986 yılında Ahmet Nur Çebi ile evlendi. Elgiz Nur, Mina Nur ve Yaşar Kaptan adında üç çocukları var.

Berna Çebi, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’nın sponsoru olan Çebi Holding’in Yönetim Kurulu üyesidir. Aynı zamanda Beşiktaş’ın sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektedir.

Berna Çebi, Beşiktaş’ın en aktif ve sevilen eşlerinden biridir. Taraftarlar tarafından “Beşiktaş’ın First Lady’si” olarak bilinir.

Berna Çebi’nin Hayatı

Berna Çebi, 1965 yılında İstanbul’da doğdu. Babası Çebi Holding’in kurucusu Ahmet Çebi, annesi Necla Çebi’dir.

Berna Çebi, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da, lise öğrenimini ise İsviçre’de tamamladı.

1984 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne girdi. 1988 yılında mezun oldu.

Mezun olduktan sonra Çebi Holding’de çalışmaya başladı. 2006 yılında Yönetim Kurulu üyesi oldu.

1986 yılında Ahmet Nur Çebi ile evlendi. Elgiz Nur, Mina Nur ve Yaşar Kaptan adında üç çocukları var.

Berna Çebi’nin Beşiktaş’taki Faaliyetleri

Berna Çebi, Beşiktaş’ın en aktif ve sevilen eşlerinden biridir. Taraftarlar tarafından “Beşiktaş’ın First Lady’si” olarak bilinir.

Berna Çebi, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’nın sponsoru olan Çebi Holding’in Yönetim Kurulu üyesidir. Aynı zamanda Beşiktaş’ın sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektedir.

Berna Çebi, Beşiktaş’ın maçlarına sık sık katılıyor. Taraftarlarla maç izlemekten ve desteğini göstermekten hoşlanıyor.

Berna Çebi, Beşiktaş’ın sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyor. Özellikle çocuklara ve kadınlara yönelik projelere önem veriyor.

Berna Çebi Beşiktaş’ın en önemli isimlerinden biri. Taraftarın çok sevdiği ve saygı duyduğu bir isim.

Ahmet Nur Çebi’nin Kaç Çocuğu Var?

Ahmet Nur Çebi’nin Mina Nur Çebi, Elgiz Nur Çebi Yavuz ve Yaşar Kaptan Çebi adında üç çocuğu var.

Ahmet Nur Çebi’nin Şirketleri Nelerdir?

Ahmet Nur Çebi, demir-çelik, denizcilik ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Kaptan Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkanı ve başkan yardımcısıdır. Ahmet Nur Çebi, 29 Ekim 1959’da Trabzon’da doğdu.

Çebi’nin sahip olduğu şirketler şunlardır:

Kaptan Demir Çelik: 1976 yılında kurulan Kaptan Demir Çelik, Türkiye’nin önde gelen demir çelik üreticilerinden biridir. Şirket, Karabük’teki fabrikasında demir çelik ürünleri üretmektedir.Çebi Kargolama: 1980 yılında kurulan Çebi Denizcilik, Türkiye’nin önde gelen nakliye şirketlerinden biridir. Şirket, kargo gemileri, tankerler ve yolcu gemileri de dahil olmak üzere çeşitli gemilere sahiptir.Nur Kargolama: 1988 yılında kurulan Nur Gemicilik, Çebi Denizcilik’in bir yan kuruluşudur. Şirket, kruvaziyer gemileri ve feribotlar işletmektedir.Çebi Enerji: 2007 yılında kurulan Çebi Enerji, Türkiye’nin önde gelen enerji şirketlerinden biridir. Şirket elektrik üretir, dağıtır ve satar.Martas Liman Tesisleri: 1999 yılında kurulan Martaş Liman Tesisleri, Türkiye’nin önde gelen liman tesisleri şirketlerinden biridir. Şirketin Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan bir liman tesisi bulunmaktadır.

Ahmet Nur Çebi bu şirketlerde yönetim kurulu başkanı, başkan yardımcısı veya yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*