Aldatan Erkek Nasıl Davranır? – Bilgi Anne

Yeni Haber Merkezi

Aldatan Erkek Nasıl Davranır? Aldatan bir erkeğin belirtileri nelerdir? Aldatan bir erkek nasıl anlaşılır? Sevgilim beni aldatıyor mu? / Eşim beni aldatıyor mu? Bu soru neredeyse her kadının hayatının bir noktasında aklına gelir. Bunu nasıl anlayabilirim diye düşünür kendi kendine. Peki kocanızın sizi gerçekten aldattığını nasıl anlarsınız? Aslında, aldatan bir erkek bunu gizlice yapmaya çalışsa bile, bunu davranışları ve hareketleriyle açıkça gösterir. Şimdi, aldatan erkeklerin davranışları ve genel özellikleri hakkında bazı bilgiler verelim.

Kendinizi İfade Etme Biçiminiz Değiştiyse

Genellikle evli veya uzun süreli sevgililerin birbirleri için kullandıkları özel sözcükler vardır. Erkekler birlikte oldukları kadını güldürmeyi severler, bu gibi durumlarda partnerlerini nasıl eğlendireceklerini ve güldüreceklerini bilirler. Partneriniz her zaman kullandığı şakaları ve sözcükleri aniden değiştirmeye başlarsa, bu küçük bir aldatma belirtisi olabilir.

En yakın yere bile gitse

Bir erkek normalde yürüyeceği en yakın yere arabayla gidiyorsa, en ufak bir bahaneyle bile olsa, ya da zihnini boşaltmak istediğini söyleyerek evden kaçıp dışarıda vakit geçiriyorsa, kadın bundan şüphelenmelidir. Eğer arabasıyla bir yere gitmek istediğinde seni de yanında götürmüyorsa, ya da çeşitli bahanelerle seni yanında götürmek istemiyorsa, bu hareketler basit olabilir ama senin için önemli bir ipucu olabilir.

Davranışları Açıkça Değiştiyse

Bir erkek aldatmaya başlarsa aniden hayatını düzene sokmaya çalışacaktır. Bunun sebebi iki kadına ayıracağı zaman dilimlerini belirlemektir. Çünkü iki kadını yönetmeye başlamıştır. Anlaşılmamak için davranışları değişmeye başlar, sizi günün belli saatlerinde arıyorsa, her gün aynı saatte eve geliyorsa, haftanın belli günlerinde fazla mesai yapıyorsa veya iş bahanesiyle dışarı çıkıyorsa bu davranışlar önemli işaretlerdir.

Yaşına Uygun Davranmıyorsa

Erkekler yeni bir ilişkinin başlangıcında genellikle çok hareketli ve heyecanlı olurlar. Eşiniz veya sevgiliniz günlük rutininin dışına çıkıyorsa, hafta sonları evde oturuyorsa ve aniden planlar yapmaya başlıyorsa, bu iyi gitmiyordur. İşten hemen sonra duş alıyorsa veya eve geç gelip “arkadaşlarımla buluşacağım” diyorsa, kısacası günlük hayatta yaptığı sıradan şeylerden vazgeçmişse ve normun dışına çıkıyorsa, farklı giyiniyor ve farklı davranıyorsa, hayatına yeni biri girmiş olabilir.

Sizden Beklentileri Değiştiyse

Genellikle aldatan erkekler aldatır çünkü farklı deneyimleri vardır. Aldatmaya başlayan bir erkek, yaşadığı bu deneyimleri karısında denemek ister. Karısından/kız arkadaşından daha önce hiç giyinmediği gibi giyinmesini ister, hediye olarak farklı iç çamaşırı alırlar, hatta kullandığı parfümden hoşlanmamaya başlarlar. Bunlar aldatmanın belirtileridir.

Aldatma Olaylarını Duymak İstemiyorsa

Aldatmaya başlayan bir erkek yaptığı şeyden dolayı suçluluk duyabilir, bu yüzden aldatma hakkında konuşma konusu açıldığında ya konuyu kapatır ya da aldatan kişiyi savunur. Bu tür davranışlarda bulunan erkekler aslında bilinçaltında yaptıklarını temizlemeye çalışmaktadır.

Kıskançlık Krizi Geçiriyorsa

Erkekler doğası gereği kıskançtır. Bugüne kadar size pek karışmayan erkekler, sizi aldatmaya başlar ve arkadaşlarınızdan bile kıskanmaya başlar ve sizi sınırlamaya başlar. Çünkü ortamdaki erkeklerin kendileri gibi olacağını düşünürler. Bu davranışlar aldatan erkeklerin tipik özellikleridir. Kendilerini aldattıkları için, karşı taraftaki erkeğin de aynısını yapacağından şüphe duyarlar.

Giyim Tarzınız Değiştiyse

Yeni bir ilişkide, bir erkek ilk başta olduğundan farklı görünmek ister. Bu yüzden kişisel bakımına dikkat etmeye başlar, davranışları değişir, olduğundan farklı bir kimliğe bürünür. Eğer aniden giyim tarzını değiştirmeye başlarsa ve kendine daha önce hiç olmadığı gibi bakmaya başlarsa, bu davranışlar başka bir kadının dikkatini çekmek ve onu etkilemek için bir girişim olabilir.

Basit Sorulara Geç Cevap Veriyorsa

Nasılsın?“, “Neredeydin?“, “Akşam bir şey yapalım mı?”, “Nereye gidiyorsun” Kişi “Bunun anlamı ne?” şeklindeki basit sorulara doğrudan cevap vermiyorsa, ancak bir süre düşündükten sonra cevap veriyorsa, yakalanmamak için o anda en uygun cevabı vermeye çalışıyor demektir, böylece yakalanma olasılığı azalır. Bu nedenle, karşı tarafı memnun edecek ve yakalanmayacak en uygun cevabı vermek için zihninde bir plan yapar.

Sana Aşırı İlgi Gösteriyor

Erkeğin sana karşı davranışları bir anda değişmeye başlar, normalde sana çiçek almayan erkek elinde çiçeklerle eve gelmeye başlar. Sana ilk günlerdeki gibi tekrar ilgi göstermeye başlar ve hiçbir anlamı olmayan günlerde bile seninle dışarı çıkmak ister, seni yemeğe çıkarır. Bu davranışlar erkeğin vicdanını rahatlatmak için yaptığı davranışlardır. Eğer böyle bir anda değişiklik gösteriyorsa bil ki seni aldatmaya başlamış olabilir.

Eğer İlgi Alanları Tamamen Değişmişse

Eğer normal hayatındaki hobileri ve ilgi alanları değiştiyse ve daha önce ilgilenmediği konular ilgisini çekmeye başladıysa, bunlar bir işaret olabilir. Eğer bir kadın onun ilgi alanına girdiyse, ona yakın olmak için kendi hobilerinden uzaklaşacak ve onun hobilerine yakınlık göstermeye başlayacaktır. Bu değişim, erkek farkına bile varmadan gerçekleşir.

İşyerinde Çalışma Saatleri Artmaya Başlarsa

Bazı dönemlerde normalde iş yükü artmaya başlar ve fazla mesai yapmak kaçınılmaz hale gelir ama bu zaman zaman olur. Eğer fazla mesai yapmak çok sıklaştıysa, rutin bir hale geldiyse bu erkeğin evden uzaklaşmak için uydurduğu bir bahanedir. Bu bahaneler günümüzde pek kullanılmaz çünkü fazla mesai yapmak ve başka kaçamaklar yapmak bilinen bir bahane haline gelmiştir. Eğer hala böyle bir durumdaysanız bu aldatmanın en belirgin özelliklerinden biridir.

Telefon Kullanım Alışkanlıkları Değiştiyse

Telefon kullanımındaki değişiklik aldatmanın en belirgin işaretidir. İkinci bir telefon bulunduysa, iş yeriniz tarafından size verildiği iddia edilen bir telefon şüphelidir. Telefonunda normalde şifre kullanmayan bir adamın, aniden telefonuna ve uygulamalarına şifre koyması, gelen mesajları okuyup hemen silmesi ve sizinle birlikteyken mesajları açmaması aldatmanın belirgin işaretleridir.

Cinsel İlgide İstek Eksikliği

Bu sorun zaman zaman yaşansa da bu cinsel soğukluk her evli çiftte ve sevgilide geçici olarak ortaya çıkabilir. Bir erkek aldatmaya başladığında ilk belirtisi cinsel isteksizliktir, eşiniz veya sevgiliniz sizden sürekli kaçınıyorsa ve bu isteksizliğin sebebini sizinle paylaşmıyorsa, bu sorun için herhangi bir çözüme başvurmuyorsa büyük ihtimalle başka bir kadınla birliktedir.

Eğer O Her Zaman Kavga Etmek İçin Bir Neden Arıyorsa

Aldatan bir erkeğin en belirgin özelliklerinden biri, evden uzaklaşmak için sizi suçlamasıdır. Kavga için zemin hazırlamak üzere çeşitli bahaneler uydururlar ve en ufak bir olaydan bile büyük bir olay çıkarmaya başlarlar. Bir gün yemeği beğenmezler, ertesi gün küçük bir eleştiri için bile sizi suçlamak için bahanelerle evden ayrılırlar. Son olarak, “Beni evimden alan sensin!“Böyle durumlarda ‘Ben … olanım’ diyerek kavga çıkarıyor.

Uzmanlar Hile Hakkında Ne Diyor?

Özel dedektif Savaş Kurtbabası katıldı Hayatta her şey var Konuyla ilgili programında şu ifadeleri kullandı: “Eş takibi hizmeti verirken tuttuğumuz istatistiksel bilgilere göre en belirgin özelliklerden biri; eşlerini deli veya şizofren olmakla suçlamalarıdır. Çünkü eşleri bazı şeylerden şüphelenmeye başladığında onları eleştirme ihtiyacı hissederler. Bir diğer özellik ise telefonların gizlenmeye ve ters çevrilmeye başlanmasıdır. Tuvalete gittiklerinde telefonlarını yanlarına alıp, aniden telefonlarına ve uygulamalarına şifre koyarlarsa şüphelenmeye başlayabilirsiniz.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*