Batuhan Uzunkol (Batuflex) Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Yeni Haber Merkezi

Batuhan Uzunkol (Batuflex) kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?Hayatı ve kariyeri ile en çok aranan ve aranan isimler arasında yer alıyor. Son günlerin müzik listelerinde rap şarkılarıyla dikkat çeken Batuhan Uzunkol, hayranları ve sevenleri tarafından Batuflex ismiyle tanınıyor.

Batuhan Uzunkol (Batuflex) nereli, kaç yaşında?

Batuflex, 1999 yılında İstanbul’un Esenler semtinde doğdu. Rap ​​sanatçısı ve söz yazarıdır. Müziğe ve ritme olan ilgisi çocukluk yıllarında başladı. Batuhan Uzunkol, ilkokul yıllarında ilk amatör şarkı sözlerini üretmeye başladı. Ailesi ve sevenleri bu duruma kayıtsız kalamadı.

Batuhan Uzunkol, Batuflex lakabını 2011 yılında henüz çocukken kurdu. İlk amatör şarkısını 2011 yılında kaydetti.

Batuflex’in uzunluğu ne kadardır?

Batuflex 1.80 boyundadır.

Batuflex’in kilosu:

Batuflex 72 kg.

Batuflex kaç yaşında:

Batuflex 23 yaşında.

Batuflex’in doğum yeri:

Batuflex İstanbul’da doğdu.

Batuflex şu adreste yaşıyor:

Batuflex İstanbul’da yaşıyor.

Batuhan Uzunkol (Batuflex) ilk albümünü ne zaman çıkardı?

Çevresinden aldığı olumlu geri dönüşler ve çocukluğundan beri içinde büyüyen rap sevgisi, Avrupa rap etkileri, özellikle Alman ve Fransız, Batuhan Uzunkol için rap’e odaklanmanın zamanı geldiğini gösteriyordu. Gelecekte herkesin Batuflex olarak tanıyacağı ve kendine özel bir kitle yaratacak adımlar Batuhan Uzunkol tarafından kısa sürede atıldı.

2019 yılında Batuhan Uzunkol artık Batuflex oldu ve ilk profesyonel kaydını yayınladı, “Benim Yükselmemi İstemiyorlar“” adlı şarkısıyla profesyonel rap camiasına adım attı ve Batuflex ismini duyurdu.

Daha sonra “Amcalar Geldiği” şarkılarıyla çıkışını yaptı. 2020 yılında “OKEY” adlı bir EP yayınladı. Cakal ile “Dumanı Pasla” adlı bir şarkı yayınladı. 2021 yılında Uzi, Lvbel C5 ve Critical ile “AMCAS RMX” adlı bir düet yayınladı. Daha sonra Lvbel C5 ile “Ralli” adlı bir şarkı yayınladı. Bu şarkı sayesinde adını geniş bir kitleye duyurdu. Daha sonra “Dalga”, “Savage” ve “Paranoya” adlı şarkıları yayınladıktan sonra Lvbel C5 ile düet yaptığı “HONG KONG” adlı bir şarkı yayınladı.

2021 yılında yayınladığı “Dalga” adlı şarkı Batuflex’in sadece Spotify müzik platformunda 50 milyon kez dinlenmesini sağladı ve “Ralli” adlı şarkısıyla 67 milyon dinlenme aldı. Görünüşleri ve dinlenmeleriyle 2021 Altın Kelebek En İyi Rap Sanatçısı ödülüne aday gösterildi. Nisan 2022 itibarıyla Batuflex, sadece Spotify müzik platformunda 350 milyondan fazla dinlenmeye ulaştı.

youtube.com/c/Batuflex/videolar

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*