Doğan Kabak Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yeni Haber Merkezi

Doğan Kabak kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Son zamanlarda Youtube üzerinden tanınan Doğan Kabak, ülkemizde de merak edilen bir isim haline geldi. İşte Doğan Kabak kimdir ve Doğan Kabak hakkında bilgiler.

Kendi YouTube kanalında arabalar hakkında yaptığı videolar ve karşılaştırmalar sayesinde tüm Türkiye’de adını duyurdu. Doğan Kabak birçok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Bu yazımızda Doğan Kabak kimdir? Doğan Kabak nerelidir? sorularının cevaplarını bulacaksınız.

Doğan Kabak kimdir?

Doğan Kabak 23.04.1980 tarihinde İstanbul’da doğdu. Uzun süre otomobiller hakkında bilgiler içeren Evo ve Autocar adlı dergilerde çalıştı ve şimdi kariyerine TopGear dergisinde devam ediyor. Doğan Kabak aynı zamanda Health & Fitness gibi spor dergilerinin genel yayın yönetmenliğini de yaptı. Türkiye’de birçok kişi Doğan Kabak’ı YouTube kanalında yaptığı otomobil karşılaştırmaları ve inceleme videolarından tanıyor. Doğan Kabak bir zamanlar katıldığı ralli yarışlarında dereceler alarak ödüller kazanmıştı.

Doğan Kabak’ın YouTube kanalında 2 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Acun Ilıcalı’nın düzenlediği Exatlon Challenge Türkiye 2019 yarışmasına katılarak tanınırlığını artırdı.

Daha önce birçok ralli yarışına katılmış ve kazanmış, dereceler elde etmiştir. Mitsubishi Lancer EVO VIII ile 3 birincilik, 2 ikincilik elde etmiş ayrıca 2014 Türkiye Otokros Şampiyonası 7. Sınıfta 1. olmuştur.

Doğan Kabak, son dönemde YouTube kanalında paylaştığı videolarla, piyasaya sürülecek yeni modellerden, modifiyeli araçlara kadar otomobilin genel hatlarına dair her şeyi anlatarak adından sıkça söz ettiriyor.

Otomotiv sektörünün tanınan fenomeni Doğan Kabak, 2017 yılının sonlarında başladığı YouTube serüveninde 2022 yılı sonu itibarıyla 2 milyon takipçiyi aştı.

Boğa burcu olan Youtuber Doğan Kabak 1.70 boyundadır.

Doğan Kabak Evli mi?

Ünlü youtuber Doğan Kabak, Halime Yeşilyurt ile evli.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*