Elvin Levinler kimdir? Kaç Yaşındadır? Nerelidir?

Yeni Haber Merkezi

Elvin Levinler kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Youtuber, dizi oyuncusu ve reklam oyuncusu olan ve güzel gülümsemesiyle dikkat çeken güzel oyuncu Elvin Levinler kimdir? Eşi Bülent Kocamanoğlu kimdir? Sizler için kendisi hakkında bilgileri derledik.

Elvin Levins kimdir?

Başarılı bir güzel oyuncu, youtuber, dizi oyuncusu ve reklam oyuncusudur. Ailesi bir çikolata fabrikasının sahibidir, annesi ve babası mühendistir, annesi gıda işiyle uğraşır ve babası fabrikadaki makinelerle ilgilenir. Elvin Levinler’in kardeşi de fabrikanın satış ve pazarlama departmanıyla ilgilenmektedir.

Müzik ve dans eğitimi alan Elvin Levinler, ilk olarak Şafak Sezer ile birlikte Alemin Kralı adlı dizide oynamış ve bu diziyle büyük bir şöhrete kavuşmuştur. İlerleyen yıllarda Salih Kuşu adlı dizide Melis karakterini, Babam Sınıfta Kaldı adlı dizide ise Selin karakterini canlandırmış ve sonrasında birçok farklı dizide rol almıştır. Ağustos 2016’da Bodrum’da Bülent Kocamanoğlu ile evlenmiştir.

Elvin Levinler’in boyu kaç ve kilosu ne kadar?

Güzel oyuncu hakkında en çok sorulan sorular arasında boyu ve kilosu yer alıyor. Güzel oyuncu Elvin Levinler 1.68 boyunda ve 52 kilo ağırlığındadır.

Elvin Levin Aslen Nerelidir?

Başarılı ve güzel oyuncunun nereli olduğu da merak ediliyor; aslen Ankaralı olduğu biliniyor.

Elvin Levinler Kaç Yaşında?

Güzel oyuncu hakkında arama motorlarında en çok merak edilen sorulardan biri de Elvin Levinler kaç yaşında, kaç yaşında? Güzel oyuncunun yaşı 24 Nisan 1988’dir. 2022 yılı itibariyle 34 yaşındadır.

Elvin Levin Hangi Dizilerde Rol Almıştır?

Evrenin Kralı – Ayben Kralı

Salih Kuş – Melis

Babam Başarısız Oldu – Selin

Milat-Duru

İnatçılıkta Aşk – Nehir

Elvin Levinler’in Eşi Kimdir?

Bülent Kocamanoğlu, Ekim 1977’de Ankara’da doğdu. Başarılı bir iş adamı olan Bülent Kocamanoğlu aynı zamanda bir iç mimardır. İç mimar olarak Türkiye ve yurtdışında birçok başarılı projede yer aldı ve 2016 yılında Bodrum’da görkemli bir düğünle Elvin Levinler ile evlendi.

Elvin Levinler isminin anlamı nedir?

Elvin isminin anlamı gökkuşağının 7 rengi, Levins soyadının anlamı ise tüm renklerdir.

Elvin Levins Boşandı mı?

Uzun yıllardır Bülent Kocamanoğlu ile aşk yaşıyorlar ve evlilikleri devam ediyor.

Elvin Levinler hangi bölümden mezundur?

Güzel ve başarılı oyuncu, lise eğitimini Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Medya alanında yüksek lisans derecesi var. Elvin Levinler ayrıca dans ve müzik eğitimi aldı.

Elvin Levins Ne Zaman Evlendi?

Uzun süredir aşk yaşayan güzel oyuncu, 3 Ağustos 2016’da Bodrum’da Bülent Kocamanoğlu ile evlendi.

Elvin Levinler ile Bülent Kocamanoğlu Arasındaki Yaş Farkı Nedir?

Elvin Levinler ile Bülent Kocamanoğlu arasındaki yaş farkı 11’dir.

Elvin Levin’in Burcu Nedir?

Güzel ve başarılı oyuncu 24 Nisan 1988 doğumludur ve burcu Boğa’dır.

Elvin Levinler Ermeni mi?

Güzel oyuncu Elvin’in isminin Farsça olmasına rağmen Türk olması ve babasının da Ankaralı olması nedeniyle bu sorunun çok sorulduğu belirtildi.

Elvin Levinler Sosyal Medya

Youtube

İnstagram

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*