En İyi Güneş Kremi Markaları

Yeni Haber Merkezi

En İyi Güneş Kremi Markaları Yaz aylarının gelmesiyle birlikte güneş ışınları insanların cildini etkilemeye başladı. Cildinize gelen zararlı ışınlardan daha az etkilenmek için güneş kremi kullanmalısınız. Güneş kremi sadece yaz aylarında kullanılmamalıdır. Cildinize gelen zararlı ışınları engellemek için her mevsim güneş kremi kullanmalısınız. Ancak güneş kremi seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Aşağıdaki yazımızda en iyi güneş kremi markaları hakkında detaylar yer almaktadır.

En İyi Güneş Kremi Nasıl Seçilir?

Güneş kremi seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli şey markadan ziyade koruma faktörü ve uygulama sıklığıdır. Güneş kremlerinde koruma faktörü sayıları vardır. Bir güneş kreminin daha etkili olması için koruma faktörünün 15’ten büyük olması gerekir. Yüzünüze kullanacağınız güneş kremleri 50’den büyük faktörlü olmalıdır.

Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Güneş kremi yaz kış fark etmeksizin kullanılması gereken bir kremdir. Güneş kremi dört mevsim kullanılmalıdır. Evden çıkmadan yarım saat önce yüz, boyun, kulak gibi bölgelere sürülmelidir. Kış aylarında günde 2-3 kez sürmelisiniz. Yaz aylarında krem ​​daha fazla sürülmelidir. Çünkü terleme, yüzme gibi durumlarda güneş kreminin etkisi azalır.

Güneş Kremi Ne Kadar Süre Etkilidir?

Güneş kremlerinin raf ömrü 3 yıldır. Son kullanma tarihi geçmiş güneş kremlerini kullanmamalısınız. Çünkü son kullanma tarihi geçmiş kremler güneşten yeterli koruma sağlamayabilir.

İyi Güneş Kremi Nasıl Anlaşılır?

Güneş kremi satın alacak kişiler iyi bir güneş kremi seçerken nelere dikkat etmeleri gerektiğini merak ediyor. Aşağıda dikkate alınması gereken bazı noktalar bulunmaktadır.

UVA, UVB filtreleri içermelidir. Ciltten emilmelidir. Cildi nemlendirmelidir. Uzun süreli etkiye sahip olmalıdır. Cildi tahriş etmemelidir. Suya ve tere dayanıklı olmalıdır.

En İyi Güneş Kremi Markaları

En iyi güneş kremi markaları birçok kişi tarafından merak ediliyor. Aşağıda her cilt tipine uygun güneş kremi markaları ve bu markalar hakkında detaylar yer alıyor.

Lancaster Sun Sensetive

Lancester Sun Sensetive, cildinizi güneşten koruyan etkili bir güneş kremidir. Bu krem ​​sayesinde kendinizi güneşten korumanıza gerek kalmaz. Düzenli kullanıldığında, krem ​​cildinize sağlıklı bir bronzluk kazandırır.

Solenta Pigmenta Koyu Leke Güneş Koruyucu Losyon

Solenta Pigmenta kullanım sonrası cildinize parlaklık katar. Yüksek koruyucu ve örtücü etkiye sahip güneş kremi %50’dir. Leke karşıtı bir kremdir. Bu sebeple en iyi güneş kremleri arasında yerini alır.

La Roche-Posay Anthelios Görünmez Sıvı Güneş Kremi

La Roche-Posay güneş kremi suya ve tere dayanıklı bir kremdir. Aynı zamanda bu krem ​​hassas ciltli kişiler tarafından da kullanılabilir. Cildinizi yağlandırmadan ve iz bırakmadan etki sağlar. Krem her cilt tipinde kullanıma uygun değildir. Yağlı ve yapışkan bir his bırakmadığı için sevilir ve tercih edilir.

Vichy Ideal Soleil Dry Touch Güneş Kremi

Vichy Ideal Soleil yağlı ciltler için uygun bir güneş kremidir. Kremin faktörü 50’dir. Bu nedenle düzenli kullanımda cildinize koruma sağlar. Bu krem ​​aynı zamanda yaşlanmayı da önler.

Organik Eczane Hücresel Koruma Güneş Kremi

Organic Pharmacy Celluar Protection güneş kremi cildinizi güneşten korumakla kalmaz, aynı zamanda kırışıklık oluşumunu da engeller. Krem cildinizin daha canlı görünmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda cildinizin gelişimine de katkıda bulunur. Ancak bu krem ​​suya dayanıklı değildir.

Sebamed Güneş Kremi

Cilt denildiğinde akla ilk gelen Sebamed’dir. Sebamed Sun Care güneş kremi 50+ faktördür. İçeriğindeki E vitamini ve Bisabolol gibi katkı maddeleri sayesinde cildi besler ve canlı görünmesini sağlar.

Avene Sıvı Güneş Kremi

Hassas ciltli kişilerin kesinlikle kullanması gereken bir kremdir. Avene Fluide güneş kremi suya dayanıklı ve yüksek etkili olması nedeniyle tercih edilmektedir. Açık tenli kişiler bu kremi gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Garnier Ambre Solaire Sensitive Gelişmiş Koruyucu Süt GKF50

Açık tenli kişilerin tercih edebileceği bir güneş koruyucudur. Bu krem ​​yüksek koruma sağlaması, kokusuz olması ve suya dayanıklı olması sebebiyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.

La Roche Posay Anthelios Ultra Nemlendirici Krem SPF50+

La Roche Posay Anthelios Ultra Hydrating Cream SPF50+ güneş kremi kuru ciltler için kullanılabilen bir kremdir. Yüksek koruma ve nemlendirici özelliği sayesinde güneşe maruz kalma nedeniyle cildinizde oluşabilecek lekelerin önüne geçer. Kuru ve hassas cilde sahip kişiler bu kremi gönül rahatlığıyla kullanabilirler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*