Esra Ezmeci Tuzlu Su Tarifi Nasıl Yapılır? Yapanların Yorumları

Yeni Haber Merkezi

Esra Ezmeci Tuzlu Su Tarifi Nasıl Yapılır? Yapanların Yorumları; Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Psikolog Esra Ezmeci, evlilikleri yıkılmaktan kurtaran açıklamaları ve kadınsı enerjiyi artırma yöntemleriyle gündemde kalmaya devam ediyor. Çeşitli televizyon programlarında yaptığı açıklamalarla şaşırtmaya devam eden Esra Ezmeci, son zamanlarda açıkladığı tuzlu su tekniğiyle çok konuşuluyor. Esra Ezmeci, hamamda tuzlu suyun kadınsı enerjiyi artırdığını, kadınlara ekstra ışıltı getirdiğini ve erkeklerin ilgisini artırdığını belirtiyor. Peki, özellikle kadınların merak ettiği Esra Ezmeci’nin tuzlu su tarifi nedir? Evde nasıl yapılır?

Esra Ezmeci Tuzlu Su Nedir?

Esra Ezmeci tuzlu su tarifi, yoğun çalışan ve hayatın hızı nedeniyle yorulan kadınların pozitif enerjisini artırıyor, daha dinç olmalarını sağlıyor ve duş sırasında saçtan tırnaklara kadar vücudu tuzlu su ile yıkayarak onları güzelleştiriyor. Ev hanımları, çalışan kadınlar ve çocuk sahibi kadınlar vücutları yorulduğu için zamanla kadınsı enerjilerini kaybetmeye başlıyor. Esra Ezmeci’nin açıklamalarına göre duş alırken vücuda uygulanan tuzlu su kadınların içindeki enerjinin ortaya çıkmasını sağlayacak bir uygulamadır. Tuz ve su doğanın bize saf haliyle sunduğu elementlerdir. Tuz ve suyun doğal elementleri insan vücuduna olumlu faydalar sağlamaktadır.

Esra Ezmeci Tuzlu Su Tarifi Nasıl Yapılır?

Televizyon programlarında ve sosyal medyada evlilik ve ilişkiler konusunda önerilerde bulunarak soruları yanıtlayan Esra Ezmeci’nin açıklamaları medyada geniş yankı buldu. Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında önerdiği tuzlu su uygulaması birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Sosyal medyada birçok kadın Esra Ezmeci tuzlu su nasıl yapılır? başvurusunu araştırıyor.

Haftada bir kez banyodan çıktıktan sonra; 1 litre suya 2 yemek kaşığı tuz karışımını sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökmeniz, ardından vücudunuzu kurulamanız ve ertesi güne kadar vücudunuzu durulamadan böyle kalırsanız sağdan sola doğru pozitif enerji yüklenir. Bu nedenle psikolog Esra Ezmeci tuzlu suyu sağdan başlayıp sola doğru dökmenizi öneriyor.

Esra Ezmeci Kadın Enerjisini Arttırmanın Yolları Nelerdir?

Esra Ezmeci, dişil enerjiyi artırma yöntemlerinden biri olan tuzlu su tekniğinin yanı sıra başka yöntemlerin de olduğu biliniyor. Dişil enerjinin doğası sevgiyi, sanatı, bağlılığı, tutkuyu, sezgiyi ve yaratıcılığı içerir. Dişil enerjisi yüksek olan kişiler hayata karşı her zaman coşkulu ve canlı bir bakış açısına sahiptir. O halde gelin birlikte dişil enerjiyi artırmak için neler yapmamız gerektiğine bakalım.

1. Kendinizle Barışık Olun

Dişil enerjiyi artırmanın en önemli adımlarından biri, kişinin her durumda kendisiyle barışık olması ve kendisinin farkında olmasıdır. Kişi önce kendini kabul ederse ve kendi duygu ve düşüncelerine öncelik verirse, yavaş yavaş kimliğinin farkına varmaya başlayacaktır.

2. Sezgilerinizi Dinleyin

Sezgilere göre hareket etmek, etrafınızdaki insanların ne söylediğine aldırış etmemek, kişinin kendi gücünün farkına varmasını sağlar. Kısacası, sezgileri dinlemek, kadınsı enerjiyi artıran önemli adımlardan biridir.

3. Yaratıcı Olun

Kadınsı enerjinin yaratıcı olmayla doğrudan bir bağlantısı vardır. Örneğin, sanat yapmak, resim yapmak, yazmak veya okumak bir kişinin yaratıcı tarafını geliştirmesine yardımcı olur.

4. Kadınsı Enerji Meditasyonu ve Olumlamalar

Kadınsı enerji olumlamaları, öz sevgi ve saygıyı artırma açısından olumlu bir etkiye sahiptir. Kendinizi negatif enerjiden arındırmak ve sevgi ve hoşgörüyü artırmak için meditasyon ve olumlama tekniklerini uygulamanız sizin için iyi olacaktır.

5. Duygularınızı İfade Edin

Herhangi bir durumda duygularınızı veya düşüncelerinizi ifade etmek, kendinizi ifade etmenin en önemli yollarından biridir. Kadınsı enerjinizi açığa çıkarmanızı engelleyen bir diğer şey de güvensiz ve utangaç duygulara kapılmaktır. Bunun tam tersi, kendine güvenen, kendine güvenen ve ayakları yere sağlam basan bir kadının her zaman yüksek kadınsı enerjisine sahip olmasıdır.

6. Kişisel Bakımınıza Dikkat Edin

Kadınsı enerjiyi artırmanın bir diğer yolu da kişisel bakıma dikkat etmektir. Kadınsılığı ön plana çıkarmak cilt bakımıSaç ve vücut bakımı hem iyi görünmenizi hem de psikolojik olarak kendinizi iyi ve güzel hissetmenizi sağlar.

7. Kırmızı Renk Kullanın

Kırmızı, kadınsılığı ve çekiciliği vurgulayan en çarpıcı sıcak renklerden biridir. Kırmızı bir elbise giymek, kırmızı küpeler takmak veya kırmızı ruj sürmek kadınsı enerjiyi artırmaya yardımcı olur. Bu şekilde kişi kendini daha kadınsı hisseder ve özgüveni de aynı oranda artar.

8. Kadınsı Davranın

Kadınlar ne kadar kadınsı davranırsa kadınsı enerjileri de o kadar yükselir. Örneğin güzel ve şık bir elbise giymek, güzel makyaj yapmak, topuklu ayakkabı giymek, cilt bakımına dikkat etmek ve benzeri davranışlar kadınsılık sağlar. Genellikle kadında kadınsı ve erkeksi enerji bir arada bulunur. Ancak kişi kadınsılıktan uzaklaşırsa erkeksi enerji ön plana çıkar. Bu gibi durumlar da kadınsı enerjiyi bastırır. Kadınsı davranmak ve kadınsı olmak kadınsı enerjinin artmasının önemli sebeplerindendir.

Kadınsı Enerji Özellikleri Nelerdir?

● Erkek enerjisi motive edicidir, kadın enerjisi ise daha pasiftir.

● İnsanın özgür yanını temsil eder.

● Sık sık sezgilerini dinler.

● Gözlemlemeyi ve izlemeyi sever.

● Niyetin gücüyle ortaya çıkar.

● Kutlamayla, coşkuyla, sevinçle besler ve büyütür.

● Dişil enerjide bütünsel farkındalık ve gözlem vardır.

● Sevgiye odaklıdır. Bu nedenle her durumda şefkatli kararlar alır.

● Hayatı olduğu gibi, doğal akışında kabul eder.

● Sanat, estetiğin, tutkunun ve yaratıcılığın kaynağıdır.

● Sezgi ve duyguların yansımasıdır. Bu nedenle, bağışlama ve hoşgörü dişil enerjide baskındır.

● Sağ beyni temsil eder ve etkiler. Bu bakımdan dişil enerji, erkeğin yaratıcı tarafıdır.

● Hem kadınların hem erkeklerin iç dünyasında bulunur ve insanlara rehberlik eder.

Kadınsı Enerji Üzerine Nasıl Meditasyon Yapılır?

Rahat bir pozisyon alın ve elinizi göbek deliğinizin hemen altındaki bölgeye koyun. Hem olumlu hem de olumsuz tüm düşüncelerin akmasına izin verin. Sadece rahmin sessizliğini sessizce dinleyin. Orada en güçlü rehberliği bulacaksınız. Fiziksel kusurlarınızı veya içinde bulunduğunuz dünyanın endişelerini bir kenara bırakın. Bir şeyler yapmak için insanların onayına olan ihtiyacınızı bir kenara bırakın ve kendinizi sevin. Merkezinize, rahminize dönün. İç dünyanızla konuşun, sizin için ne kadar değerli olduğunu hissettirin. Rutin olarak ona bakın. Bir insanı doğuran bedeni sevin ve bu bedene sahip olmanın gücünü deneyimleyin. Dünyanızın ve yaydığınız enerjinin anında değişip iyileştiğine tanık olacaksınız ve bu yeni durumu seveceksiniz.

Esra Ezmeci Tuzlu Suyla Hamile Kalma Yorumları

Tuzlu su önerisini yaptım. Eşimde tek etki cinsel yaklaşım oldu. Birkaç kez yaptım. Eşim biraz daha ilgili görünüyordu. Aslında yaptığımda stres seviyem de düşmüş gibiydi, bu yüzden eşim de benimle daha çok ilgilenmeye başladı. Sanırım bu tuzlu su enerjimizi düzeltiyor. Doğal olarak eşlerimiz de bu halimizi seviyor ve birbirlerine daha çok bağlanıyorlar. Ben de bir arkadaşım aracılığıyla keşfettim. 1 ay boyunca haftada bir yaptım ve o ay hamile kaldım. 6 aydır deniyorduk ve işe yaramadı. Bağımlısı oldum. Hatta birçok kişi şöyle yazıyor: Tuzlu su yaptım ve hamile kaldım. Ben de tuzlu su yapıyorum. İş yerindeki insanlar etrafımda dolanıyor. İlk tuzlu su yaptığımda hiçbir etkisi olmadı, sadece sizi bir araya getiriyor. Benim için en belirgin belirti eşimin sperm sayısının düşük olması ve korunma kullanıyor olmamızdı ve yıllardır geri çekilme yöntemiyle böyleydi. İkinci ayda tuzlu suyu kullandıktan sonra ilişkiye girdik ve korunma kullanırken hamile kaldım. Bu tuzlu suyun etkisi değil, nedir bu, ayrıca iki kızım da var, bu adam ilginç ama gerçekten etkili.

Esra Ezmeci Tuzlu Su ve Çapalama

Evlilikten sonra biten aşkı canlandırmanın mümkün olduğunu söyleyen Esra Ezmeci tuzlu su ve çapalama Çapalama, bir şeyi diğerine bağlama ve aralarında bir ilişki yaratma sürecidir. Partnerinizin sizi daha çok sevmesini sağlamak için bilimsel olarak kanıtlanmış bu iki yöntemi deneyin.

Esra Ezmeci Çapa Nasıl Yapılır

Çapalama, psikolojide çok uzun zamandır var olan bir yöntemdir. Aslında, hayatımız boyunca farkında olmadan sürekli çapalama yaparız. Örneğin, uzun zaman önce ameliyat olmuş biri, hastanenin önünden geçerken bile mide bulantısı hisseder. Hastalık geçmiştir, uzun yıllar sürmüştür, ancak hastane o anıyı tekrar hatırlatır.

Örneğin, eşinizin avucunun ortasına 3 saniye boyunca 4 veya 5 kez baskı uygularsanız, o anıyı sabitlersiniz. Ancak bunu, neden yaptığınızı eşinize hissettirmeden, masaj yaptığınızı söyleyerek yapmanız gerekir. Sonra adam elini bir yere vurur ve avucu bastırıldığında, sizinle geçirdiği güzel anılar zihninde tetiklenir.

Ayrıca bu çapalama anında karşınızdaki kişiyle “s” harfini vurgulayarak konuşursanız, bu onun daha çok ezberlemesine yardımcı olacaktır, çünkü “s” harfi zihinde en çok ezberlenen harftir.

Esra Ezmeci Tuzlu Su Kaç Günde Hazırlanmalıdır?

Haftada bir kez banyonuzu bitirdikten sonra; 1 litre suya 2 yemek kaşığı tuz karışımını sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökmeniz, ardından vücudunuzu kurulamanız ve ertesi güne kadar vücudunuzu durulamadan böyle kalırsanız, sağdan sola doğru pozitif enerji yüklenir. Bu nedenle psikolog Esra Ezmeci, tuzlu suyu sağdan başlayıp sola doğru dökmenizi öneriyor.

Esra Ezmeci Tuzlu Su Tarifi’nde ne tür tuz kullanılıyor?

Esra Ezmeci’nin anlattığı tuzlu su tarifinde en iyisi olarak önerilen kristal kaya tuzunu kullanmanız faydalı olacaktır.

Esra Ezmeci Saça Tuzlu Su Dökülür Mü?

Esra Ezmeci tuzlu su tarifi, duş sırasında saçtan tırnağa kadar vücudu tuzlu su ile yıkamak, yoğun çalışan ve hayatın hızıyla yorulan kadınların pozitif enerjisini artırarak daha dinç ve güzel olmalarını sağlar. Vücudun bütünlüğünü bozmamak için başınızdan tuzlu su dökerek saçlarınızı da yıkamalısınız.

Esra Ezmeci Tuzlu Su Tarifi Yapanların Yorumları

Merhaba Esra hanımı takip ediyorum. Hatta hediyemi bile paylaştı. İşe yarıyor tabii ki, eğer eşiniz psikopat değilse. Öncelikle kadınsı enerjinizi arttırmalısınız. Enerjinizi dengelemelisiniz. İyi bir iletişimden sonra eşler birbirine daha çok bağlanıyor. İltifat etmeyi sevmeyen eşim evde dolaşıp hayatımın anlamı ne diye soruyor, oradan biliyorum. Tabi bazen enerjimi koruyamıyorum, iletişim kuramıyorum ve dengemi bozuyorum, bu da eşimle tartışmalara sebep oluyor. Bekarım ama sevgilimle birlikteyken işe yaramadı. Tuzlu su önerisini yaptım ve eşimde tek etkisi cinsel yaklaşım oldu, artık yapmıyorum çünkü yasak. Kadınsılığı arttırıyor ya da belki bana öyle oldu. Tuzlu su yapınca rahatlıyorsunuz ama… Ben birkaç kez yaptım, eşim biraz daha ilgili gibi, yapan başkaları var mı bilmiyorum emin olmak için yazayım. Aslında bunu yaptığımda sanki stres seviyem düşüyor, dolayısıyla eşim de bana daha çok ilgi duymaya başlıyor, sanırım bu tuzlu su enerjimizi düzeltiyor, doğal olarak eşlerimiz de bizim bu halimizi beğeniyor ve yakınlaşıyorlar.

Esra Ezmeci Sosyal Medya Adresi

İnstgram : Esra Ezmeci

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*