Aldatan Kadın Nasıl Davranır? – Bilgi Anne

Yeni Haber Merkezi

Aldatan Kadın Nasıl Davranır? Ülkemizde artık “erkekler aldatır” lafı geçerliliğini yitirdi. Günümüz kadınları iş hayatlarında elde ettikleri başarılarla kendi ayakları üzerinde durmaya başladıkça, erkeklere olan ihtiyaçları azalmaya başladı. Bir kadın kendi geçimini sağladığında özgüveni arttı ve kazandığı bu güçle dışarı çıkarken bile artık kocasının iznine ihtiyaç duymuyor. Zaman kadınları daha modern ve ayakları yere basan bir nesil haline getirdi.

Eşi/sevgilisi ilgisiz olsun ya da olmasın, bir kadının aldatmasının birçok farklı nedeni olabilir. Evlilik sadakat üzerine kuruludur ve bu birliği bozacak en önemli neden aldatmadır. Kadınlar genellikle ruhsal aldatmaya daha yatkınken, fiziksel aldatma ruhsal tarafı tatmin ettikten sonra gerçekleşir. Kadınlar erkeklerden daha duygusal oldukları için erkeklerin ruhlarına hitap etmesini beklerler ve bir kadına ne kadar çok sevgi, saygı ve şefkat gösterilirse, kadın evine o kadar çok bağlanır.

Peki Aldatan kadın nasıl davranır? Bunları sizin için birkaç başlık altında toplamaya çalıştık.

Eğer Telefonda Çok Fazla Zaman Harcamaya Başlarsa

Sosyal medyada paylaşım yapmak son zamanlarda bir trend haline geldi. Ne yiyip içtiklerini, nerelere gittiklerini paylaşmak oldukça yaygınlaştı. Eşiniz telefonunu her zamankinden fazla yanından ayırmıyorsa, sürekli fotoğraf paylaşmaya başladıysa, gittiği yerleri paylaşıyorsa bu birileri tarafından görülme ve beğenilme isteğinin başlangıcıdır. Buna dikkat etmek gerekir.

Eğer Kendine Bakmaya Başlasaydı

İlişkilerinde veya evliliklerinde aradıklarını artık bulamıyorlarsa, yeni bir arayışa başlamaları muhtemeldir. Eğer aniden imajını değiştirmeye başlarsa, kuaföre daha sık giderse, normalden daha fazla kendine bakarsa ve alışverişe uzun saatler harcarsa, kendine, kıyafetlerine ve saçına zaman ayırırsa, bunlar tipik bir kadının aldatmaya başladığının göstergelerinden bazılarıdır, aldattığı söylenmese bile.

Eğer Soğukluk Başlamışsa

Eğer artık karısıyla birlikte olmak istemiyorsa ve bahaneler uyduruyorsa, bu alarm zillerinin çaldığı anlamına gelir. Bunun tam tersi de olabilir, eğer daha önce hiç yapmadığı şekilde sizinle farklı fanteziler denemek istiyorsa, farklı fantezi iç çamaşırları satın alıp giyiyorsa ve yatakta sizi tatmin etmiyorsa ama kendini tatmin ediyorsa, bu aldattığının bir işareti olabilir.

Saldırgan Davranışlar Başlamışsa

Eski hallerinden çok farklı, daha saldırgan ve öfkeli davranmaya başlarlar. Artık eşlerinin söylediği her şey inciticidir, çünkü eskiden sevgiyle baktığı adama donuk bir bakışla bakıyorsa ve sürekli başka tarafa bakıyorsa, ya onu üzecek bir şey yapmışsınızdır ya da o sizden vazgeçmiştir.

Eğer O Seni Özgür Bırakırsa

Daha önce size tek başınıza bir yere gitmeniz veya arkadaşlarınızla dışarı çıkmanız konusunda sorular soran, neden geç kaldığınızı, nereye gittiğinizi soran bir kadın, şimdi size bekarmışsınız gibi davranmaya, hatta dışarı çıkmanıza, arkadaşlarınızla buluşmanıza destek olmaya başladıysa, bu sizi mutlu etmemeli, aksine endişelendirmelidir.

Eğer Senden Hoşlanmamaya Başlarsa

Daha önce davranışlarınızı, konuşmalarınızı beğenen, hatta öven kadın artık gelip sizi hor görmeye başladıysa, davranışlarınızı artık beğenmiyorsa, sizden hoşlanmamaya başladıysa, çünkü sizi zihninde ikinci bir erkekle karşılaştırıyorsa.

Huzursuzluk Evde Başlarsa

Aldatan kadın, sakladığı şeyin ağır olması nedeniyle büyümeye ve kendi üzerinde ağır bir yük oluşturmaya başlar. Bu nedenle uyku düzeni bozulur, evde gülümseyemez, neşesi kaybolur ve iki kişi arasında kalmanın rahatsızlığı ortaya çıkar.

Ama unutmayın, bir kadını aldatırken yakalamak imkansızdır, eğer yakalanmak istemiyorsa, aldattığını kanıtlayamazsınız, kadın aldatmadığına inanmaları için hazırlıklarını çoktan planlamıştır. Ancak, kocasını veya sevgilisini umursamıyorsa, o zaman onu yakalayabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*