Bir Erkeğin Aklından Çıkmamak İçin Ne Yapılmalı?

Yeni Haber Merkezi

Bir Erkeğin Aklından Çıkmamak İçin Ne Yapılmalı? Kadınlar şüphesiz ilişkilerinde sevdiklerine erkeklerden daha sadıktır. Bu durumda sevdiklerinin sürekli aklında kalma isteğinin artmasına neden olur. Bunun bir sevgili veya uzaktan sevdiğiniz bir adam olması fark etmez. Bu yazıda, Bir erkeğin aklından asla çıkmamak Ne yapalım? Hakkında bilgi vereceğiz. Yeni tanıştığınız veya birlikte olduğunuz sevgilinizin her an sizi düşünmesini istemekten daha doğal bir şey yoktur.

Peki, bir erkeğin sürekli sizi düşünmesini sağlamak mümkün müdür? Bu sorunun cevabı kesinlikle Evet! Bir erkeğin aklından asla çıkmamak Bunu yapmanın birçok yolu var.

Bir Erkeğin Aklından Çıkmamak İçin Ne Yapılabilir?

Bir erkeğin aklından asla çıkmamak Yapılacak çok şey var. Karşınızdaki adam ister birlikte olduğunuz sevgiliniz olsun, ister uzaktan hoşlandığınız bir adam olsun, uygulayabileceğiniz yöntemleri yazımızda sıraladık. Sıralayacağımız yöntemler kesinlikle işe yarayacaktır.

İşte size birkaç ipucu.

Dudaklarınızı Kullanmayı Deneyin.

Bu yöntem kesinlikle işe yarıyor. Bir erkeğin aklından asla çıkmamak Yapabileceğiniz en kolay görünüm ise dudak renginizi ve rujunuzu iyi seçmenizdir.

Onunla İlgilenmediğinizi Düşünün

Beğendiğiniz erkeğin dikkatini çekmek ve sürekli sizi düşünmesini sağlamak için bulunduğunuz ortamda sanki o yokmuş gibi davranın. Kendini dışlanmış hissedecektir. Bir süre sonra onu bulunduğunuz ortama dahil ettiğinizde sizi aklından çıkaramayacağından emin olabilirsiniz.

Şakacı iltifatlar yapın

Erkekler samimi şakalardan çok etkilenirler. Kalabalık bir yerde ona çarpıp, gülerek “Sevimli insanların yanında beceriksizim” deyin, o da bundan gurur duyacak ve sizi düşünmekten kendini alamayacak.

Göz Teması Kurun.

Çoğu insanın yaptığı gibi bakışlarınızı kaçırmak yerine, doğrudan gözlerinin içine bakın ve gülümseyin. Bu, inanılmaz derecede kendinize güvendiğinizi gösterecektir ve eğer o cesursa, gelip sizinle konuşacaktır. Her gece ona bakış şeklinizi düşünecek ve sürekli olarak bakışınızın anlamını çözmeye çalışacaktır. İşte Bir erkeğin aklından asla çıkmamak olağanüstü bir ipucu.

Kıyafetleri hakkında yorum yapın.

Giydiği şeyler hakkında olumlu yorumlar yapın. Erkekler genelde böyle yorumlar yapmaz, bu yüzden onunla ilgileniyormuş gibi davranırsanız, bunu asla unutmayacaktır. Egolarını okşayarak hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Eğlenceli Bir Şekilde Dokunun.

Bu hareket ona ilgi duyduğunuzu hissettirir ve dikkatini çekerek sizinle ilgilenmesine ve size karşı sıcak hissetmesine yardımcı olur. Erkek arkadaşınızın sürekli sizi düşünmesini istiyorsanız, ona yakın dururken ona küçük lokmalar verebilirsiniz.

Ellerinizi Karşılaştırın.

“Vay canına, ellerin çok güzel.” İster sevgiliniz olsun, ister hoşlandığınız veya ilgi duyduğunuz bir erkek, bu sözleri unutmaları imkansızdır. Bunu denemenizi öneririz.

Yağmurlu Havalarda Şemsiyenizin Altında Toplanın

Kış aylarında bir erkekle flört ediyorsanız biraz daha sevimli görünmek için önemli noktalar var. Onunla buluşmaya gittiğinizde şemsiyenizi almayın ve onu karşınızda gördüğünüz anda şemsiyesinin altına girin ve ona sarılın. Bu hareketinizle o gün ona sığındığınızı unutamayacağından emin olabilirsiniz.

Arkadan iltifatlar kullanın.

Ona ilgi duyan kadınlardan farklı davranın, örneğin çok sık olmasa bile ona iltifat edecek şeyler söyleyin, örneğin, “Burnunun şekli çok güzel” veya “Gülüşün çok tatlı”, bunlar onun dikkatini çekecek ve gözleri her zaman ortamda sizi arayacaktır. Eğer bu sizin erkek arkadaşınızsa, beklemediği bir anda ona sürpriz öpücükler verin.

Bu yöntemleri çok sık kullanmamaya dikkat edin, sadece ara sıra kullanın. Unutmayın, çok fazla iltifat etmek sizi kolay gösterir. Ancak bu iltifatlar farklıdır ve erkekte “kovalamaca”yı tetikler.

Beğendiğiniz adama kur yapın, ona unutulmaz anılar yaşatın ve hayatına farklı bir şeyler katın ki sizi bütün gece unutmasın. Bunların hepsi bir adamın sizi düşünmeyi bırakmasını engelleyecektir. Bir erkeğin aklından asla çıkmamak Çok güzel bir yöntem.

Eğer Bir erkeğin aklından asla çıkmamak Yapabileceğiniz bir şey arıyorsanız, şimdi en iyi yöntemi açıklıyoruz. Erkekler ayrıntılı düşünmezler, bu yüzden onlara gün boyu sizi düşünmelerini sağlayacak olaylar aşılayacaksınız.

Aynı yerde çalışıyorsanız ve onunla ilgileniyorsanız, onunla eğlenceli bir çay molası verin. Bu, işe gidip sabah işten eve geldiğinde onu tekrar görebilmeyi istemenize neden olacaktır.

Bir Erkek İlişkisini Bitirmek İstediğinde Nasıl Davranır?

İlişkisini bitirmek isteyen erkekler nasıl davranır? Sorusu kadınların en çok merak ettiği sorulardan biridir. Erkekler bir ilişkiyi bitirmek istediklerinde, kadınlar aslında bu davranışları çok net bir şekilde anlayabilirler. Erkekler bir ilişkiyi bitirmek istediklerinde, özellikle davranışlarında ve eylemlerinde birçok değişiklik meydana gelir. Bir erkek bir ilişkiyi bitirmek istediğinde, aşağıdaki davranışları sergileyebilir;

Kayıtsızca davranarak,
Kayıtsızca davranarak,
Çağrılara veya mesajlara geç saatlerde dönüş yapmamak, buluşmak istendiğinde çeşitli bahaneler uydurmak.

Erkekler Kadınlarda İlk Önce Nereye Bakar?

Erkekler bir kadında ilk önce neye bakar? Aslında herkes bu soruya farklı şeyler söylüyor. Ancak kadınların erkeklerin dikkatini çektiği bazı özel detaylar var. Bu detaylardan bazıları şu şekilde sıralanabilir;

Fiziksel özellikler, Tarz, Yüz güzelliği, Ses tonu, Eller, Koku, Tavırlar…

Bir kadını erkekler için çekici kılan birçok farklı özellik olabilir. Bir erkeği etkilemek isteyen bir kadın öncelikle giyim tarzına ve fiziğine dikkat etmelidir. Erkekler bir kadının stil sahibi olup olmadığına dikkat eder. Kadınlar bunu giyim, davranış ve yaşam tarzıyla başarabilirler. Farklı stillere sahip kadınlar genellikle erkeklerin daha fazla dikkatini çeker. Erkekler genellikle önce kadınların fiziksel görünümüne ve ardından stil sahibi olup olmadığına dikkat eder.

Erkekler Kadın Vücudunu Nasıl Sever?

Erkekler kadınların vücutlarını nasıl sever? Bu konu hakkında genel konuşmak kesinlikle doğru değil. Çünkü her kadının farklı bir fiziksel yapısı vardır ve bir erkek her kadına aşık olabilir. Bazı erkekler kıvrımlı kadınlardan hoşlanırken, bazı erkekler daha zayıf veya daha şişman kadınlardan hoşlanabilir. Bu nedenle bu konu hakkında bir genelleme yapmak mümkün değildir.

Birçok erkek genellikle dolgun ama kıvrımlı olmayan kadınlardan hoşlanır. Ancak, atletik ve formda kadınlar dolgun kalçalara ve göğüslere sahiplerse erkeklerin dikkatini çekebilirler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*