Ciddi Düşünen Erkek Cinsellik Konuşur Mu?

Yeni Haber Merkezi

Ciddi Düşünen Erkekler Cinsellik Hakkında Konuşur mu? Kadınların hayatına dahil olan erkekler hakkında en sık sorulan sorulardan biri şudur: Ciddi düşünen erkekler cinsellik hakkında konuşur mu? Sorusu akla geliyor. Özellikle erkeklerin cinselliğe karşı tutumları kadınların zihninde sıklıkla farklı düşüncelere sebep oluyor ve çoğu zaman karşılarındaki erkeğin onları gerçekten sevmediğini ve onlarla evlenmeyi düşünmediğini düşünüyorlar.

Bu yüzden kadınlar, kendilerini oldukları gibi sevebilecek bir erkek isterler, vücutları için değil. Erkeğin seksten önce kendilerine saygı duymasını beklerler. Ciddi düşünen erkekler cinsellik hakkında konuşur mu? Karşınızdaki kişiyi tanıdığınızda, neden böyle konuştuğunu anlamalısınız. Sizi test etmeye mi çalışıyor? Yoksa sizi sadece seks için mi istiyor?

Ciddi Düşündüğü Kıza Nasıl Davranır?

Ciddi düşünen bir erkek karşısındaki kişiye saygı gösterir ve ilişkisine zarar verecek olaylardan uzak durur. Eğer bir erkek ciddi bir ilişki hayal ediyorsa kesinlikle hata yapmaktan korkar ve sevdiğinin kendisinden uzaklaşmasından korkar. Bir erkeğin ciddi bir ilişki düşündüğünü gösteren en önemli adım ailesine sevdiğini anlatmasıdır. Arkadaşlarını ve çevresini tanımak ister; sizi çevresine tanıştırmaktan çekinmez. Geleceğe dair planlar yapar ve siz de genellikle kendinizi onunla ilgili hayaller kurarken bulursunuz. Sık sık çocuk sevgisinden ve evlilikle ilgili fikirlerinden bahseder. Erkekler sosyal çevrelerinde ciddi gördükleri kadınlara büyük saygı duymaya özen gösterirler. Sizi sık sık onurlandırırlar. Sizden beklentilerini sık sık dile getirirler, örneğin, “İyi yemek yapman benim için önemli.” Bu da geleceğe dair hayallerinin bir parçasıdır. Sorumluluk alırlar ve tutumlu davranırlar. Kısacası bir erkek ciddiye aldığı bir kadını hayatına alırsa geleceğini planlamaya başlar. Bir aile kurma becerisine sahip olmaya çalışır. Yaşadıkları sorunlar konusunda karşılıklı anlayışa değer verirler ve ciddi düşündükleri kadınları üzmekten veya kırmaktan son derece kaçınırlar.

Aşık Bir Erkek Cinsellikten Bahseder Mi?

Karşısındakini gerçekten seven bir adam cinsellikten bahsetmez. Çünkü sevgi ve saygı cinsellikten önce gelmelidir. Ciddi düşünen bir adam cinselliği arka plana atmalı ve karşıdaki kişiye hak ettiği değeri ve sevgiyi vermelidir. Paylaşılacak o kadar çok güzel şey var ki, öncelikle şu soruyu sormalıdır: Bir aile olabilir miyiz?

Her Sevgili Cinsellikten Bahseder Mi?

Hayır, her sevgili seks hakkında konuşmaz, duygular ve davranışlar kişiden kişiye değişir. Elbette bu karşılıklı anlayışa bağlıdır, kimisi bundan hoşlanırken kimisi bundan bahsetmekten hoşlanmaz, seksin sadece zamanı geldiğinde, hatta hiç bahsetmeden yaşanmasını isterler.

Sevgilimle Seks Yapmak Doğru Mu?

Bu soru en sık sorulan sorulardan biridir. Eğer sevgilinizle kendi isteğiniz ve iradenizle seks yapıyorsanız, bunun doğru mu yanlış mı olduğuna karar vermek size kalmıştır. Ancak, eğer karşı tarafı kaybetmemek için seks yapıyorsanız, bunu yapmayın, sizi terk ettiklerinde pişman olursunuz, eğer sizi seks istemediğiniz için terk ederlerse, O seni zaten hiç sevmedi ki Bırak gitsin. Bu soruda vereceğin karar tamamen sana kalmış.

Kız Arkadaşım Seks Hakkında Konuşmak İstediğinde Ne Yapmalıyım?

Sevgiliniz sizinle cinsellik hakkında konuşmak istediğinde, sizin bu konuda ne düşündüğünüz değil, ne düşündüğünüz önemlidir. Eğer bu konuları sevmiyorsanız, kesinlikle bu konulardan bahsetmemelisiniz çünkü vicdanınızın rahat olmayacağını bilmelisiniz, sonra kendinizi sorgulamamalısınız. Kimse sizi düşüncelerinize aykırı hiçbir konuda zorlamamalı, cinsellik değil, ne olursa olsun, önce kendinize saygı gösterin ki karşınızdaki de size saygı duyabilsin.

Erkekler Neden Seks Hakkında Konuşmak İster?

Ciddi Düşünen AdamSevgilisiyle konuşacağı son şey seks olacaktır, çünkü önce hayatını geçireceği kişiyi tanımak isteyecektir. Onun alışkanlıklarını, davranışlarını ve nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışacaktır, bir aile olmayı planlarken evlendikten sonra seks yapacağı kişiyle bu konuları konuşmaktan hoşlanmaz. Elbette sevgili ilişkisi boyunca küçük dokunuşlar, temas ve yakın kalma isteği yanlış anlaşılmamalıdır.

Evlenecek bir erkek cinsellik hakkında konuşur mu? Ayrıca ona karşı önyargılı olmamanızı öneririz çünkü davranışlar erkekten erkeğe değişebilir.

Bu soru özellikle yeni bir ilişkiye başlayan kadınlar için kafa karıştırıcıdır. Bir erkeğin seks hakkında konuşması sizi sevmediği anlamına gelmez, bazı erkekler sizi sevseler bile seks hakkında konuşurlar. Burada, konuşmanın konusuna dikkat etmelisiniz, konuyu değiştirdiğinizde konuyu tekrar sekse getiriyorsa, buraya dikkat etmelisiniz. Seven bir erkek de konuşur, ama ısrar etmez, ısrar etmez.

İlişkide cinsel yakınlığın önemli bir yeri vardır.. Çiftlerin cinsel ilişkide neyin eksik olduğunu bilmeleri önemlidir. Var olması gereken ilişki, her iki kişinin de birbirini kabul edilebilir bir şekilde istemesi ve aynı anda ve rahatça cinsel ilişkiye girmesidir. Bir ilişkide tek taraflı cinsel ilişki doğru değildir ve hiçbir önemi yoktur.

Ön sevişme ne anlama gelir?

Ön sevişme demek, Cinsel ilişkiden önce hem bedeninizi hem de ruhunuzu cinsel ilişkiye hazırlamanız gerekir.Ön sevişmenin uzatılması, çiftler arasındaki bağın güçlenmesi ve özellikle ilk kez cinsel ilişkiye girecek olanlar için oldukça önemlidir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*