Umursamaz Erkeğe Nasıl Ders Verilir? Nasıl Davranılır?

Yeni Haber Merkezi

Kayıtsız Bir Adama Nasıl Ders Verilir? Nasıl Davranılır? Kadınların hemen hemen her ilişkide yaşadığı sorunlardan biri de erkeklerin ilgisizliğidir. Birçok kadın ilgisiz bir erkeğe ders vermenin yollarını arar. İlgisiz bir erkeğe ders verebilmek için kadınların somut adımlar atması gerekir.

Bu yazımızda, “İlgisiz bir erkeğe nasıl ders verilir?” ve “İlgisiz bir erkeğe karşı kadınlar nasıl davranmalı?” gibi sıkça sorulan soruların cevaplarını bulacaksınız.

İlgisiz Bir Erkeğe Nasıl Davranılır?

İlişkinizde veya arkadaşlığınızda sizi umursamayan bir erkek arkadaşınız varsa yapmanız gereken farklı yöntemler var. Bu yöntemleri öğrenmek isteyenler aşağıdaki yazımızı okuyarak öğrenebilirler.

Kayıtsız Kalmak

Sizi umursamayan birine karşı kayıtsız kalmak, onlara bir ders vermek için kullanılan ilk yöntemdir. Bu yöntem genellikle sizi umursamayan adamı üzecek ve size daha fazla ilgi gösterecektir. Kayıtsızlık yöntemiyle yapabileceğiniz şeyler arasında mesajlara geç cevap vermek, onları görmezden gelmek vb. yer alır.

Takdir Ettiğinizi Göstermeyin

Kaçan kişinin kovalandığını unutmayalım. Bu yüzden birçok erkek bir kadını elde edene kadar peşinden koşar. Onu elde ettikten sonra genellikle daha az umursar hale gelirler. Bu yüzden bir erkek umursamaz davranıyorsa, umursadığınızı göstermemelisiniz. Bu şekilde, erkek bu durumun nedenini düşünecektir. Sizinle konuşmaya çalışacaktır.

Mesajlara Geç Cevap Ver

Aşık bir kadın genellikle telefon başındaki kişiden mesaj bekler. Sizi umursamayan birinden gelen bir mesaja hemen cevap vermeyin. Ona, onun size davrandığı gibi davranın. Mesaj gönderdikten sonra belirli bir süre geçmesini bekleyin. Ya da görüldü mesajı gönderin.

Mesaj Göndermeyin

Seni umursamayan birine mesaj atman gerekmez. Çünkü atsan bile bu kişi için hiçbir şey ifade etmez. Senden günlerce mesaj almayan kişi senin için endişelenir. Senden günlerce mesaj almayan ilgisiz bir adam yaptığı hatayı anlar.

Sınırlarınızı Belirleyin

Bir erkekle sınırlarınızı belirlemelisiniz. Çünkü ilişkide kesin sınırlar yoksa, bir erkek ve bir kadın arasındaki ilişki düzenli bir şekilde ilerlemeyecektir. Örneğin, kıskanç biriyseniz, diğer kişiye neden kıskanmanız gerektiğini ve neden kıskandığınızı açıklayın. Bir olayın nedenini açıklamak, onun umursamadığı anlamına gelmeyebilir.

Sosyal Medyada Aktif Olun

Sosyal medyada aktifseniz, onunla ilgilenmediğiniz ve onsuz hayatınıza devam ettiğiniz anlamına gelir. Erkekler bundan kıskanır ve bu şekilde onun dikkatini çekersiniz. Sosyal medyada gördüğünüz her şeyi paylaşmayın. Gittiğiniz yerleri ve takıldığınız yerleri arkadaşlarınızla paylaşırsanız daha fazla ilgi çekebilirsiniz.

Aileniz, Arkadaşlarınız ve Çevrenizle Daha Fazla İlgilenin

Kadınlar sevdiğinde, odak noktası genellikle sevdiği adamdır. Ancak, sizinle ilgilenmeyen birine ilgi göstermek için ilgi göstermenize gerek yoktur. Bunun yerine, aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmelisiniz. Umursamadığınızı gören bir adam muhtemelen sizin neden umursamadığınızı merak edecek ve size daha fazla ilgi gösterecektir.

Yeni Bir İlişkide Olduğunuzu Düşünün

Yeni bir ilişkiye başlamak veya öyle görünmek, bir erkeğin sizinle ilgilenmesini sağlamanın en etkili yoludur. Ancak durum böyle değildir. adamdan Erkekten erkeğe değişebilir. Ancak, onu bırakıp başkasıyla olabileceğini gördüğünde, bu onu doğru yolu izlemeye teşvik edebilir.

Bir Erkeği Nasıl Meraklı Hale Getirebiliriz?

Öncelikle kesinlikle erkeğin peşinden koşmayı bırakın, gizemli olun, nasıl meşgul olunacağını bilin, ortak tanıdıklarınızdan faydalanın, eğer onları sizi hatırlatacak şeyler hakkında konuşturursanız, bu merak uyandıracaktır. Aklında bir rakip varmış gibi bir izlenim verin, ancak bunu aşırıya kaçmadan yapmalısınız ki ilişkinize zarar vermesin.

Aramayan Bir Adamı Nasıl Ararsınız?

Sık sık mesajlaşmayın veya aramayın, ortak arkadaşınızla sorunlarınızı konuşmayın, bu sadece ona kendinizden bahsetmekle kalmayacak, aynı zamanda ona yanlış şeyler söyleyecek ve bu da ayrılığa yol açacaktır.

Soğuk Davranan Bir Erkeğe Nasıl Davranılır?

Bir erkeği çok kıskanıyorsanız, onu çok fazla kontrol etmeye çalışıyorsanız, bu erkekleri korkutur ve onların soğumasına neden olur. Aynı zamanda onu değiştirmeye çalışırsanız, kendini sizden uzaklaştırır, bu adımlardan kesinlikle uzak durmalısınız. Elbette, sizinle seks yaptıktan sonra başka kadınlara yönelen erkekler de vardır. Hemen seks yapmayı bırakıp bu tip erkeklerden uzak durmak, onlara önemsizmiş gibi davranmak tavrınızı ortaya koyacaktır.

Seni Terk Eden Bir Adama Nasıl Davranmalısın?

Öncelikle bu ilişkinin bittiğini kendinize kabul ederek davranmaya başlayın, buna göre olgun adımlar atın ve “Birkaç gün müsait olmazsam seni sonra ararım” gibi mesajlar gönderin, hem sizi merak edecek hem de ilişkide kararları verenin kendisi olmadığını ona hatırlatmış olacaksınız.

İlgisiz Bir Kocaya Nasıl Ders Verilir?

Ona davrandığı gibi karşılık verin, ilgisiz olun ve mesajlarına geç cevap verin, aramalarına cevap vermeyin, sorularına ilgisiz kalın ve cevap vermeyin, sosyal medyaya odaklanın ve ona aynı odada yalnızmış gibi hissettirin. Ona aşırı sevgi ve ilgi göstermeyin çünkü sevgi ve ilgi onu şımartır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*